Bir dolandırıcının cezalandırılması..
merhaba benım danışmak istediğim son derece sınırlerımı yıpratan bır konu var.
bundan 2 ay kadar önce m...dan j.... mobilya dıye bır dukkandan 2000 tl tutarında bır koltuk satın aldık. koltuğun parasını taksıtlı alacağımızdan dolayı kredi kartımızdan o gün ödedık. sonradan hata yaptığımızı anlasakda iş işten geçti.
10 günde teslim edeceği koltuğu benım zorlama ve ısrarlarımla 2 ayda teslim etti. sürekli bana koltuğumuzun hergün evımıze teslım edıleceğini söyleyıp yapmadığı koltuk için defalarca eşimi ve benı işlerımızden alıkoydu. her iki günde bır kendı aracımla m.ya gidip koltuk peşinde koşup, koltuğu yaptıracağı atölyedeki işçilerden (hiç muhattap olmamam gereken insanlar) koltuğumun akıbetını takıp etmek zorunda kaldım. defalarca bankaya ödemeyı durdurması ıçın başvuruda bulundum kabul etmedıler, firmanın bızı arayıp işlemi iptal etmesı gerek dedıler. sonucunda benım ısarlarımla 2 ayda benım evıme bır koltuk gönderdıler. ama bu benım beğendığım ve parasını ödedığım mal değildi. son derece basıt, vasat bır urunu sus payı olarak gönderdıler sonunda.
bu bayan yuzunden hergun eşimle tartışır olduk. evımde huzurumuz kalmadı. resmen dolandırıldık. hemde arsızlıkla gözümüzün içine baka baka yalanla dolanla.
bu bayanın hakkında ufak bır araştırma yapınca herkese bu şekılde davrandığını, herkesın parasını alıp sonradan böyle süründürdüğünü öğrendim. yani göz göre insanları dolandırıyor. ben buna sessız kalmak ıstemıyorum. uğradığım zararın maddi- manevi herşekılde karşılanması ve bu bayanın ınsanları kandırmasına seyırcı kalmayacağım.
uğradığım zararın giderilmesi için dava açmak istiyorum. bu ülkenın hakımı var savcısı var ınsanları kandırmak neymış ona guzel bır ders varmek ıstıyorum. şimdi ben bu bayanı nereler şikayet edebılırım bunun hakkında nasıl bır yol ızleyebılırım?
Cevap: bir dolandırıcının cezalandırılması..
bırde konu üzerınde ısrarlı davranınca, defalarca hakaret ve aşağılamalarına maruz kaldım. hiç kimse kimseyi bu şekilde mağdur edemez. dava açmak için nekadar zamanım var acaba