Cevap: Neler oluyor hayatta
Alıntı:
Harun Gür rumuzlu üyeden alıntı
İzlediğim bir diğer haber ise; Kanada’daki Toronto Film Festivali’nin açılışında gösterilen, yapımcılığını Oscar ödüllü Jeremy Thomas’ın yaptığı Charles Darwin’in hayatını konu alan İngiliz filmi "Yaradılış"ı ABD’de gösterime sokacak dağıtımcı bulunamaması üzerineydi.
Filmin adı "Yaradılış" olunca gösterime sokmakla kalmayıp her türlü finansmanını karşılık beklemeksizin yapacak, üstüne para bile verebilecek bir adaşınızı (Harun Yahya'yı - Adnan hocayı) adres olarak gösterebilirdim ama..
Burada garip bir durum var;
Charles Darwin'in hayatı???
Kanımca o film vizyona bile girse bu kez onu kaldırtmak için kullanacaktır finansman kaynaklarını.
Sonuç olarak, siz bu yazıyı okumamış olun. Boş bir lakırdı ettik.
İlknur Hanım, boş lakırdınız?!!! sonrasında isim tashihi için Mahkemeye mi gitsem, yoksa bu iletiyi mi yazsam diye düşünmedim değil :)
Sonra "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz ve Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir." sözlerini anımsayıp, bilimsel teoremleri "inanmak, inanmamak" düzeyine indirgeyen önyargılı yobazlara, adaş olmak pahasına bile karşı gelinmesi gerektiğini düşündüm. Sonra Bertrand Russell'in Bilim ve Din yapıtında yazılanları, Friedrich Engels'in "Tıpkı Darwin'in organik doğada gelişim yasasını bulduğu gibi, Marx da insan tarihinde gelişim yasasını buldu; bugüne kadar bir ideoloji örtüsünün gözlerden gizlediği şu basit gerçeği: İnsanoğlunun, her şeyden önce (politikayla, bilimle, dinle, sanatla vb. ilgilenmeden önce) yemesi ve içmesi, konuta ve giyeceğe sahip olması gerektiğini .... diye başlayan görüşlerine atıf yapan Bernal'in Marx ve Bilim isimli kitabını hatırladım.
TUBİTAK, Adli Tıp, üniversiteler falan derken ortalığa kötü kokular yayılacaktı, deodorant sıktım rahatladım.:)
Selamlar,
İSMAİL DOĞAN ÇİZİYOR
http://3.bp.blogspot.com/_Oc1Gplu0Pq...ogan-SPRAY.jpgSon sel baskınlarında kendi sorumluluklarını her zamanki pişkinlikleriyle görmezden gelip, suçu spreylere atan, kendilerinden önceki 44 yıllık döneme çamur atarak içine düştükleri balçığın içinden sıyrılmaya çalışanlar... Size mizahi birşey söylemek insanın içinden gelmiyor artık... Partiniz AKP'nin rezil yönetimiyle son 15 yıldır perişan ettiği, talan ettiği şu ZAVALLI İSTANBUL'UN TÜM GAZABI ÜZERİNİZE OLSUN!..
YAYIN TARİHİ: Pazartesi, Eylül 14, 2009
Kaynak: MİZAH HABER
Alıntı:
Harun Gür rumuzlu üyeden alıntı
İlknur Hanım, boş lakırdınız?!!! sonrasında isim tashihi için Mahkemeye mi gitsem, yoksa bu iletiyi mi yazsam diye düşünmedim değil :)
Sonra "[COLOR=black]
TUBİTAK, Adli Tıp, üniversiteler falan derken ortalığa kötü kokular yayılacaktı, deodorant sıktım rahatladım.:)
Bu deodorant o kadar kokuyu bastırmaz gibime geliyor:alala Biraz daha mı sıksak.? Ya yine sel olursa???:ev