Cevap: Ağır Ceza Mahkemesi
Alıntı:
men2000 rumuzlu üyeden alıntı
Mağdure tarafından bizzat kendi eliyle yazılmış ve nöbetçi savcıya verilmiş şikayetten vazgeçme dilekçesi dosyada bulunmaktadır.
mağdure şikayetten vazgeçtikten üç gün sonra savcıya giderek vekil istemiş ve magdureye vekil tayin edilmiştir.
ancak Vekiliyle beraber tekrar ifade vermiş ve bu ifadesinde şikayetten vazgeçme dilekçesinin baskı sonucu verildiğini idaa etmiş ve şikayetçi olduğunu yinelemiştir.
mahkeme gunune kadar barodan müştekiye atanan vekil dosyadan istifa etmiş ve
dosya agır cezada açılmıştır. magdure ilk celseye gelerek tekrar şikayetçi olduğunu belirtmiş fakat davalara katılmak istemiyorum vekil avukatta istemiyorum demiştir.
ağır cezada devam eden 2. celseye müşteki vekili gelerek katılma dilekçesi vermiştir.müşteki vekili dinlenmiş olup talepleri red edilmiş ayrıca katılma talebide müştekinin davalara katılmayacağım dediğinden heyet tarafından RED edilmiştir.
VERİLEN KARARDA ŞİKAYETTEN VAZGEÇME DİLEKÇESİ DİLEKÇESİNE İSTİNADEN
HAKARET ve BASİT YARALAMA SUÇLARI DÜŞÜRÜLMÜŞ
diğer suçlardan ise beraat edilmiştir. delil yetersizliğinden
SORMAK İSTEDİĞİM:
1---şikayetten vazgeçmenin donuşu var mı??
2--- davalara katılmayacağım diyen birinın daha sonra kendi yada vekilinin duruşmalara alınıp alınmayacağı??
Selam ya sen bana bi özel mesaj atmısşıtn msne adresini ayzrmısın seninle bir konu hakkında görüşmek istiyorum
Cevap: Ağır Ceza Mahkemesi
Alıntı:
demonyoung rumuzlu üyeden alıntı
Selam ya sen bana bi özel mesaj atmısşıtn msne adresini ayzrmısın seninle bir konu hakkında görüşmek istiyorum
ozkan_sahin1903@ hot