merhaba kuşadası clup prestijden devre tatil aldım.satmak istiyorum satabilir miyim.yada sözleşmeyi iptal ettirip paramı almak istiyorum.ilgililenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Printable View
merhaba kuşadası clup prestijden devre tatil aldım.satmak istiyorum satabilir miyim.yada sözleşmeyi iptal ettirip paramı almak istiyorum.ilgililenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
merhaba erolbey bende aynı şekilde sizin gibi kandırılarak üye oldum noter kanalı ile 10 günü geçmediğinden cayma ile ilgil bir ihtarname yazıp gönderdim tlf la görüşemedim forumları okuyunca çok pişkin insanlar olduklarını ve bu işi bir sanat edindiklerini düşünmekteyim ve birleşerek daha fazla güç elde edeceğimi düşünmekteyim bu nedenle bu foruma üye oldum sizin gibi mağdurları değerli avukatlarımızı ve hukukçuları bu konu üzerinde yoğunlaşmalarını istiyorum
paylaştıkça büyüyen şey bilgidir Bilgilerimizi LÜTFEN paylaşalım
Sözleşmeler uyulmak için yapılır, devre tatil sözleşmelerinin devri iptali konusunda yapılabilecekler, şartları sözleşmenizde belirtilmiş olması gerek.Karşı tarafın sağlamadığı şartlar varsa,elbette sözleşmeyi iptal edebilirsiniz.
Veya sizin yerine getirmediğiniz şartlar varsa karşı taraf sözleşmeyi iptal edebilir. Tıpkı sitemize üye olurken kabul ettiğiniz forum kurallarına uymayıp,sorduğunuz soruları sildiğinizde üyeliğinizin kilitlenmesi gibi.