iyi çalışmalar sayın hukukçular.benim bir sorunum var ilgilinirse çok sevineceğim.
Öncelikle EDİRNE'de inşaat mütahitliği yapmaktaydım.1996 yılında yaptığım inşaata vergi dairesi haciz koydu.İnşaattaki daireleri tapularını veremediğim için daire sahipleriyle noter satış vaadi sözleşmesi yaptım ve kendimi mahkemeye verdirdim.mahkeme arsa payı uzerınden tapu tescılıne karar verdı ve daire sahipleri arsa payı uzerınden tapularını aldılar.Aynı arsada kendi arsa payım da mevcuttur.Kat iltifatı kat mülkiyeti hacizden dolayı yapılamadı.Şuan daire sahipleride ellerindeki tapularla satış yapamıyorlar.2002 senesinde işimi bıraktım ve hastalığımla uğrasıyorum.AKCİĞER KANSERİYİM kemoterapi-radyoterapıyı defalarca aldım ve enson sol akciğerim tamamen ameliyatla alındı.ve halen kemoterapi almaktayım.Bu arada 14 000 tl asıl borcum olmus ve faizlerle birlikte 42 000 tl toplam vergi borcum var.Hastaneye gidip gelebilmek için bir araba almıştım.arabamada vergi dairesi haciz koymuş.Belge yenılemek için gittiğimde ruhsatımı aldılar ve ınternette normal hacizli gözüken aracıma polis yakalama cıktığını söyledi.şayet yakalama olsaydı emnıyette benden anahtarları almazlarmıydı?
SAYIN hukukcular ben suan çalışamaz vaziyetteyim.Aynı ameliyattan dolayı malulen emeklı olan vatandaslar bile var.MALİYE benim bu hastalığımdan dolayı bir acizlik belgesi vermezmi.yada benı bu borctan muaf tutmaz mı?İnşaata koyduğu hacizide kaldırmıyor ve satışada 13 yıldır cıkarmamıs.benım nasıl bir yol izlemem gerekiyor.varım yoğum bır arabam vardı oda gitti.yardımcı olursanız cok sevınırım.