ben 6 yılık evliyim sabit bir işim yok inşaata çalışıyorum sezonluk benden 30000 tl madi tazminat 350 tl nafaka ilk mahkemede talep etiler 2 mahkeme 1 ay sonra 45ooo tl malım var 56000 tl borcum var buna güre akibetim ne olur
Printable View
ben 6 yılık evliyim sabit bir işim yok inşaata çalışıyorum sezonluk benden 30000 tl madi tazminat 350 tl nafaka ilk mahkemede talep etiler 2 mahkeme 1 ay sonra 45ooo tl malım var 56000 tl borcum var buna güre akibetim ne olur
Bu yazdıklarınızı boşanma davanızın savunmasınada beyan ettiniz mi resmi evraklarla?
daha etmemişim yalnız eşim borcum olduğundan dolayı hep huzursuzluk çıkardı borçlarımda çocuğumuz olmuyordu 5 sene tedavi gürdü 3seferde tüp bebek tedavisi gürdü ama kendisine dikkat etmedi 2 defa olumsuz 1 defada düşük oldu
Yazdıklarınız anlaşılır değil. Noktalama ve imla kurallarına uyarak yazarsanız iyi olur. Çünkü yazdığınızdan gram bir şey anlamadım. Kelimeler birbirine girmiş, ne dediğiniz anlaşılmıyor. Tane tane ve cümleler arası nokta kullanın lütfen. Yazdığınız anlaşılır olduğunda cevap alacaksınız.
ben 6 yılık evliyim sabit bir işim yok inşaata sezonluk çalışıyorum eşim ban boşanma davası açmış ve benden 30000 tl madi tazminat 350 tl nafaka ilk mahkemede talep etiler ve 2 mahkeme 1 ay sonra 45ooo tl malım var 56000 tl borcum var buna güre akibetim ne olur
Kusur ve mali durum araştırmasına göre hakim takdir edecek.
Şimdiden söylenecek bir şey yanlış olur.
kusur ben inşaata çalışıyorum ama şu anda boştayım bende sağlık sorunları var babam vefat etmiş annamin okuma yzması yok 2 erkek kardaşım var okuyorlar şehirdeyim ama evimiz bahçeli bir ineğimiz var sebze falan ekiyoruz bide inşaat o şekil geçiniyoruz becburiyetten birlik oturuyoruz eşim haftanın en az 5 günü hastahane bahanesiyle ablalarına gidiyor yane bir türlü eve ısınamadı daha önceki konularda anlatmıştım cocuk yok oda eşimin rahatsızlıklardan dolayı bunun tadavilerin dolayı çok borçlandım borçları şu anda ödiyemıyorum yalnız bu borçlar çevremden arkadalarımdan almışım bi bortan dolayı arabamı vermiştim daha önce yalnız devri mahkemeden sonra verdim buna güre nafaka ve tazminat ödermiyim yoksa hakim borlara ortak edermi