Araç haczinde zaman aşımı?
arkadaşlar icradan konulan hacizlerde 1 seneyi doldurdugu zaman alacaklı tarafından haciz yenileme yapılmazsa icradan düşüm belgesini alıp trafikten düşürebiliyorsunuz fakat vergi dairesi yada sigorta müdürlügünden hacizli bir araç için bu süre ne kadardır ne kadar zamanda haciz yenileme yapılmazsa düşürülür yada düşürülebilirmi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Araç hacizinde zaman aşımı?
arkadaşlar icradan konulan hacizlerde 1 seneyi doldurdugu zaman alacaklı tarafından haciz yenileme yapılmazsa icradan düşüm belgesini alıp trafikten düşürebiliyorsunuz fakat vergi dairesi yada sigorta müdürlügünden hacizli bir araç için bu süre ne kadardır ne kadar zamanda haciz yenileme yapılmazsa araç üzerindeki haciz düşürülebilir yada düşürülebilirmi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Cevap: Araç hacizinde zaman aşımı?
bu konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar ssk yada v.d hacizi ne zaman düşerr
arkadaşlar tonlarca avukat arkadaşımız var burda şu sorumun cevabını bilen bitane avukat arkadaş yokmu ya ? kimse bilmiyormu yani
Alıntı:
murat_ist rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar tonlarca avukat arkadaşımız var burda şu sorumun cevabını bilen bitane avukat arkadaş yokmu ya ? kimse bilmiyormu yani
Lütfen tonlarca avukat cevap verin ne olur
6183 sayılı yasada hacizlerin düşmesi için bir süre öngörülmemiş olduğundan kamu kurumları tarafından konulan hacizler düşmez. Satış durumunda haczi koyan kurumdan borcun devam edip etmediği ve miktarı sorulur ve borç devam ediyor ise söz konusu kamu kurumu mahcuz üzerinde rehin ya da ipotek yok ise ve ilk sırada ise para almada öncelikli konuma düşer, ilk sırada değil ise ilk sıradaki alacaklı ile garamete girer yani borç oranında satış sonucu paylaştırılan paraya ortak olur.
Birici Haciz Düşünce Ikincisi Etkilimi !!
arkadaşlar herkeze selamlar benim sorum şu aracımda şu hacizler var
REHİNLİ (R) FİNANSBANK BEBEK ŞB. 16.04.1997
HACİZLİ(H) İSTANBUL 13. İCRA 03.12.2007
HACİZLİ(H) ŞİŞLİ 6 İCRA 11.12.2007
HACİZLİ(H) MASLAK VERGİ DAİRESİ 14.01.2008
HACİZLİ(H) Şişli 6. İcra Dairesi 07.09.2009
bankadan rehini kaldırma yazısını aldım
13. icra kaldırma yazısını aldım 1 seneden fazla oldugu için
6. icra yazısını aldım 1 senden fazla oldugu için
maslak vergi dairesine aracı vermek istiyorum ama önceden hacizler oldugu için almıyorlar 6. icra hacizinin kaldırma yazısınıda 03.09.2009 da aldım bu maslak vergi dairesinden önceki hacizleri düşürebilirmiyim yani yazıyı aldıktan sonra 6. icra tekrar haciz koymuş maslak vergi dairesinden sonra koydugu için sorun omuyor ama öncekileri düşürmemde sakınca varmı hepsinin haciz kaldırma yazısı elimde maslak vergi dairesine kadar düşürebilirmiyim verdiginiz cevaplar için şimdiden teşekkürler
vermiş oldugubuz cevaplar için teşekkürler
vergi dairesine kadar olan hacizin düşüm kagıdı elimde fakat düşüm kagıdından sonra tekrar haciz koyulmuş önceki hacizi kaldırabilirmiyim elimdeki yazıyla teşekkürler
arkadaşlar yokmu bana yardımcı olabilecek degerli avukat arkadaşlar
arkadaşlar bu sitede sorulara 15 gündemi cevap veriliyor konuyu hiç bilen yokmu zormu ya bu kadar bi cevap yazmak :'(