Bilişim Hukuku Alanına Girer mi?
Sayın Hukukçular,
Aşağıda resimdeki durum (Bir oyun sitesinde oyun oynarken küfür edilmesi - Ekranın sağ kısmı) Bilişim Hukuku'nun ilgi alanına mı girer?
Şikayetimi Cumhuriyet Savcılığına mı yapmalıyım? İzlemem gereken prosedür nedir?
Maddi & Manevi tazminat talebimi ne şekilde iletebilirim?
Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hepinize iyi çalışmalar...
http://img7.imageshack.us/img7/8610/kfri.jpg
Cevap: Bilişim Hukuku Alanına Girer Mi?
Basın Savcılığı'na başvurabilirsiniz.
Cevap: Bilişim Hukuku Alanına Girer Mi?
Konu bilişim hukuku alanına değil, ceza hukuku kapsamında ele alınır. Hakaret dolayısıyla Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunabilirsiniz. TCK 125 ve 126 ya bakabilirsiniz.
Cevap: Bilişim Hukuku Alanına Girer mi?
:D
Sayın granzat keşke resmin bazı kısımlarını sansürleseydiniz biz yine anlardık
Öğrenci koşarak ve ağlayarak özellikle boğazını dinlendirmek için sessizce oturan öğretmenlerin odasına girer.Tüm öğretmenler, idareciler oradadır. Sınıf öğretmenini görür ve bağırarak,
-Öğretmenim Ahmet bana ... dedi.
Yılda en az bir defa okullarda yaşadığımız olaydır. Saygılar.
Küfür görmek neden sizi rahatsız ediyor? :) Ayrıca o öğrencinin olayı aktarması değil, eğer bir video görüntüsü göstermesi söz konusu olsaydı aynı şey olurdu :)
Alıntı:
granzat rumuzlu üyeden alıntı
Küfür görmek neden sizi rahatsız ediyor? :) Ayrıca o öğrencinin olayı aktarması değil, eğer bir video görüntüsü göstermesi söz konusu olsaydı aynı şey olurdu :)
Küfür güzel bir şey olmasa da biz hukukçular bu tip sözleri sansürlemeyiz. Daha açıkçası mahkemelerde gerek hakimler, savcılar ve gerekse avukatlar edilen küfürün açık bir şekilde söylenmesini isteriz ki suç ortaya çıksın.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Küfür güzel bir şey olmasa da biz hukukçular bu tip sözleri sansürlemeyiz. Daha açıkçası mahkemelerde gerek hakimler, savcılar ve gerekse avukatlar edilen küfürün açık bir şekilde söylenmesini isteriz ki suç ortaya çıksın.
dogru bu darp etmekten hakim karşısına çıktım.efendim ağır tahriksonucu bir kere vurdum dedim tahrik neydi (küfretmişti) aynen söyle dedi söyledim.3 ay verdi sonra 1500 tl paraya döndü oda 5 sene ertelendi...sanırım 5 sene sonra ödemicem değil mi?konu açmama gerek var mı?