Hakem heyeti kararımın icrasını nasıl yaparım
öncelikle saygılar arkadaşlar benm sorunum şu yardımcı oluranız sevinirim 2008 yılı mayıs aylarında ekonomikticaret.com dan samsung d880 marka çift hatlı teefon aldım telefonumun 2. hat ses problemi nedeniyle 5 defa başarı yetkili teknik servise yolladım hata yok deyip makinayı yolladılar bende yapraklı kaymakamlığı na başvurup başarı servisinin bozuk makinaya sağlam dediğini ve cihazımın özel bir serviste kontrol edilerek ücret iadesini talep ettim çıkan kararda cihazın üretici arızalı olduğunu ve değişim ya da ücret iadesi olması gerektiğini söylediler lakin kararda kanunda yetkili servis ismi olmadığı için değişim ya da ücret iadesinin fatura üzerindeki ekonomikticaret.com tarafından yapılması gerektiğini söylediler bende kararla makinayı ekonomikticarete yolladım onlarda telpa ya yollamışlar telpa sasmunga samsung da red cevabı vermiş şu an kararın resmi olarak tebliğinden 15 gün geçti herhangi bir mahkeme olayı yok bundan sonra paramı nasıl alablirim ayrıca ekonomik ticaret ya da telpa ya da başarı ya ada sasmungun dava etme hakları halen var mı? fatura bedeli 537 tl dir bu arada saygılarımla...
Cevap: hakem heyet kararımın icrasını nasıl yaparım
Tüketici kısmını okuyun.Forumun.
Cevap: Hakem heyeti kararımın icrasını nasıl yaparım
okudum da sıkıntım şu kararın ilgiliye tebliğinden 15 gün gçince kararı yetkili servislerin dava etme yetkisi var mı?