İdare Mahkemesinin İptal Kararı Hakkında?
Merhaba değerli hukuçular.Sizlerden bir konu hakkında yardım istiyorum ilginize şimdiden teşekkür ederim.Ben daha önce 1/30 oranında maaş kesim cezası almıştım.İdare mahkemesine iptal davası açtım ve idare mehkemesi verilen cezayı hukua aykırı bularak İPTAL etti.Fakat şuan davalı idare Danıştaya itiraz etmiş.Bana idare mahkemesinden böyle bir yazı geldi.Benim bu aşamada yapacağım bir işlem var mıdır?Bir de Danıştay bu konuda nasıl bir karar verir.
Cevap: İdare Mahkemesinin İptal Kararı Hakkında?
Alıntı:
omer_03 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba değerli hukuçular.Sizlerden bir konu hakkında yardım istiyorum ilginize şimdiden teşekkür ederim.Ben daha önce 1/30 oranında maaş kesim cezası almıştım.İdare mahkemesine iptal davası açtım ve idare mehkemesi verilen cezayı hukua aykırı bularak İPTAL etti.Fakat şuan davalı idare Danıştaya itiraz etmiş.Bana idare mahkemesinden böyle bir yazı geldi.Benim bu aşamada yapacağım bir işlem var mıdır?Bir de Danıştay bu konuda nasıl bir karar verir.
Davalı idare kararı temyiz etmiş. Size idare mahkemesinden gönderilen davalı idarenin temyiz dilekçesidir. Dilekçeyi inceleyin cevap vermeniz gereken iddialar varsa size tebliğ tarihinden itibaren 30 gün içinde cevap dilekçenizi idare mahkemesine veriniz. Cevap vermeniz gereken bir husus yoksa cevap vermeyebilirsiniz. Danıştay'ın nasıl karar verebileceğini bilmek mümkün değildir.
Cevap: İdare Mahkemesinin İptal Kararı Hakkında?
aslında cevap vereceğim bişey yok bir kaç iddiası var davalı darenin görev yaptığım köydeki halkın düşünceleri ile ilgili zaten idare mahkemesi somut gerekçe yok diye onu kabul etmemişti başkada bişey yok teşekkür ederim ilginize.