Cevap: boşanmada çocuk velayeti
Muhtemelen velayeti annesine verir sizi de nafaka ödemekle yükümlü tutar.
Cevap: Boşanmada çocuk velayeti
Bu mahkeme uzun sürerse büyük çocuğunu psikolohla görüştürürsen o da ben babamla kalmak istiyorum derse senin de durumun iyiyse çocukları alabilirsin. Seni çok uzun ve kötü bir süreç bekliyor. Evlenirken neye imza attığını bundan sonra göreceksin. Allah sabır versin.
Merhaba;
Zor bir durumla karşı karşıyasınız.
Ve sonunuz Sn.Avukat Engin Bey'in dediğinden farklı olmayacak muhtemelen.
Üstelik sizden alınacak nafaka ve belki tazminatında nereye gideceği, anlattıklarınızda belli.
Sizin yerinizde olsam boşanmamak ve eşimi ikna için uğraşırdım.
Allah yardımcınız olsun.
Mahkemelerin iffetsiz yaşam sürüyor iddiası ile açılan velayet davasında küçük kızın velayetini genelevde çalışan anneye verdiği bilinmektedir. Eşinizin anne, baba, kardeş vs. akrabalarının durumları, ekonomik koşullar, sosyal durumları elbette önemli.. Mahkemede bu durumları tabiiki dile getireceksiniz. Ancak umutlu olmayın. Wolverin üyemizinde dediği gibi eşinizle anlaşıp onu boşanmamaya ikna etmeye çalışın.. Böylesi herkes için daha hayırlı olacak gibi görünüyor..
Geçmiş olsun..
Yani çocuk olduktan sonra hayatınız kaydı anlamına mı geliyor bu yazılanlar ?
Evlen ama çocuk yapma ne olur ne olmaz mantığına çıkıyor bu o zaman :(
Alıntı:
RoMeO rumuzlu üyeden alıntı
Yani çocuk olduktan sonra hayatınız kaydı anlamına mı geliyor bu yazılanlar ?
Evlen ama çocuk yapma ne olur ne olmaz mantığına çıkıyor bu o zaman :(
Hayır öyle değil..
Evli olanlar için çocuğunuz varsa boşanmak için 2 kere düşünün demek oluyor. Henüz evlenmemiş olanlar içinde sonradan 2 kere düşünmek istemiyorsanzı evlenmeden önce düşünün anlamına geliyor.
Elbette evli insanların hayatlarında çocuklar varsa kendilerindne önce onların geleceklerini sağlıklarını huzur ve mutluluklarını düşünecekler..
Karga boşuna dememiş diğer kargaya "ah dostum ah, yavrular büyüyeli karnım doyası bir necaset yiyemedim " diye....
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Hayır öyle değil..
Evli olanlar için çocuğunuz varsa boşanmak için 2 kere düşünün demek oluyor. Henüz evlenmemiş olanlar içinde sonradan 2 kere düşünmek istemiyorsanzı evlenmeden önce düşünün anlamına geliyor.
Elbette evli insanların hayatlarında çocuklar varsa kendilerindne önce onların geleceklerini sağlıklarını huzur ve mutluluklarını düşünecekler..
Karga boşuna dememiş diğer kargaya "ah dostum ah, yavrular büyüyeli karnım doyası bir necaset yiyemedim " diye....
Hahaha Güzeldi :)
Herkez çocuğunun iyiliğini isterde menfaatler ortaya çıktığı zaman kimin ne yapacağı belli olmaz olanda küçük çocuğa olur.......
Alıntı:
acyp rumuzlu üyeden alıntı
öncelikle bu sitenin oluşumunda emeği geçen herkeze binlerce kez teşekkür ederim,benim problemime gelicek olursak eşim temmuz 15 de annesine ziyarete gidicem dedi ve gönderdim ama 10 gün sonra duydumki benden boşanmak istiyormuş bundan öncede ara sıra tartışmalarımız oldu fakat abartılacak bişey değildi eşim beni çok kıskanır bundan önceki olayda ise çalıştığım işyerindeki bayan şefimin beni cepten arayıp da yarın nöbetin var demesiyle başladı hiçbir kadınla ne sebeple olursa olsun konuşmama izin vermezdi şimdi ise kesinlikle boşanmakta kararlı olduğunu söylüyor bende bunu kabullenecem fakat boşandığımızda çocukların velayetini yüce mahkeme kime verir çok zor bir durumdayım anlıyacağınız eşimin erkek kardeşide 1.5 yıl evli kaldı anne ve babası vesilesiyle boşandı yani eşimin aile temeli de çok bozuk yaşadıkları ev şu anda inanınki insan hayatı sürdürülecek bir ev de değil kayınpederimin bir dikili ağacı yok kayınvalidem bir ineği var ondan süt alıp peynir yapcakda pazarda gidip satıp ev ve benim eşimle çocuğuma bakacaklar hadi eşim işe girse ne değişir çocuklara kayınvalide yeteri kadar bakamaz eşimin parasınada el koyup içki alır bunu eşimde iyi biliyor eşimin babası cezaevinden çıkalı daha 6 veya 7 sene olmuştur oturdukları köyde hep vukuuatları vardır kendi ineğini vurup ağırıda yakmıştır köyün jandarmasında bile dosyası mevcuttur belkide yani diyeceğim şu ki ben 650 tl maaş ve sosyal güvencesi olan babadan kalma bir evi olan baba olarak çocuklarıma daha iyi bedenen ruhen ve fiziken eğitim verebilecek bir yapım ve ailem var yani bu vatana millete daha uyumlu gençler yetiştirecek kapasitedeyim ve ispatlarımda eşimle boşanmış olsam biri 3 diğeri 6 yaşında olan oğullarımın velayetini yüce mahkeme acaba eşimemi yoksa banamı verir ilginize teşekkür ederim saygılarımla
fakirlik önemli değil bayan isen çocuk garanti bayanın yanında .babaya ayda 4 gün senede bir ay görüşme cezası çocuğa ise babadan ayrı kalma cezası verilir ceza diyorum çünkü bu ülkede erkeksen boşanma mahkemelerinde hayvandan daha aşağı bir yaratıksın ..senin çocuğun ama istediğin zaman koklayamıyorssun o cennet kokusunu cennet çiçeğini .
allahın sana emanet ettiği cennet kokulu canının yarısını götürüp o fakirliğin tam ortasına atıyorsun .neden ? anneye sevgisine muhtaçmış .anne sevgisine muhtaçta baba sevgisine muhtaç değilmi bu çocuk ?
olmazzzzz. sen babasın uzak dur hele şu çocuktan diyor şu adaletimiz . çok adaletli değilmi sayın kardeşim ..nafalkasını alıyor ama sormuyor anneye nereye harcıyosun diye.benim eski eşim çocuğun nafakasıyla maşallah çeyizini düzüyor ama sevgili adaletimiz bunu görmüyor göremiyor.malesef.
onun ciiğer acısını çeken bilir sayın kardeşim .....
çocuklar büyüyor baba sevgisizliğinden dolayı psikolojik sorunlarla boğuşan bir harabe oluyor .sonra bakıyosunuz haberlere anne baba ayrı olan çocuk uyuşturucudan tinerden öldü gibi haberleri duyuyorsunuz .bence bu adalet geleceğin tinercilerini uyuşturucu müptelalarını ,katillerini yetiştiriyor...
hiç umutlanmayın derim çocuklar anneye verilir ....