Ergenekon savcıları nasıl yargılanacak?
Görevi kötüye kullanma başta olmak üzere onbinlerce suç işleyen Zekeriya Öz, Aykut Cengiz Engin ve diğer savcılar hangi şartlar altında ve nasıl yargılanabilir? Ben bireysel olarak bu savcılardan rahatsızım ve onbinlerce suçu beraber işlediklerini düşünüyorum, hatta eminim. Ayrıca bu savcılarla işbirliği içinde oldukları aşikar olan ATV,Sabah, Yeni Şafak, Kanal24, Taraf, Star Gazetesi, Vakit Gazetesi vs yazarları ve yorumcuları da dahil olmak üzere vatana ihanet eden polis şefleri, Mit mensuplarını nereye şikayet edebiliriz? Saygılarımla
Cevap: Ergenekon savcıları nasıl yargılanacak?
Alıntı:
erhan-1973 rumuzlu üyeden alıntı
Görevi kötüye kullanma başta olmak üzere onbinlerce suç işleyen Zekeriya Öz, Aykut Cengiz Engin ve diğer savcılar hangi şartlar altında ve nasıl yargılanabilir? Ben bireysel olarak bu savcılardan rahatsızım ve onbinlerce suçu beraber işlediklerini düşünüyorum, hatta eminim. Ayrıca bu savcılarla işbirliği içinde oldukları aşikar olan ATV,Sabah, Yeni Şafak, Kanal24, Taraf, Star Gazetesi, Vakit Gazetesi vs yazarları ve yorumcuları da dahil olmak üzere vatana ihanet eden polis şefleri, Mit mensuplarını nereye şikayet edebiliriz? Saygılarımla
Bulunduğunuz yer Cumhuriyet Başsavcılığı'na.
Şikayetinizi yapıp burdan hazırlık numarası vermenizi bekleriz.
HSYK ya başvurulmuyor muydu?
HSYK hakim ve savcıların idari şikayet merciidir.
Cezai takibat savcılığa yapılabilir.
Soruyu soran sadece hakimleri savcıları değil iyi çocuklara dil ve el uzatan herkesi şikayet etmek istiyor.
Bunun altından kalkamaz dava açsa dahi ne biliyim politik çok şey döner bu saydıkları Türkiye için Süper güç kavramına uyan kişi ve kurumlar bu davayı açmaya açıkçası ben korkarım avrupada abd de olsam korkmam ama Türkiye'de olduğum için korkarım nedenini açıklamaya gerek yok heralde :)
Bir sözvar belki bana diyeceksiniz ama bu ülkede kimse dokunulmaz değil derler ben diyorumki evet dokunulmaz ülkede belli gücü elde etmiş herkes dokunulmazdır. Kızacaksınız biliyorum ama güncel olaylarda görünen köy klavuz istemiyor
Cesaretinden Ötürü Kutluyorum Erhan beyi
Alıntı:
serdarizm rumuzlu üyeden alıntı
Cesaretinden Ötürü Kutluyorum Erhan beyi
Kutlamak için erken şikayet edip kayıt numarası verdiğinde birlikte kutlarız.
Biraz popülist bir yaklaşım gibi geldi bana.
Sonuçta devam etmekte olan bir yargı süreci var ve buna saygı duymalıyız.
Bu tür davalar hiçbir ülkede kolay olmadı ama sanıyorum savcıları da hiçbir ülkede bu kadar eleştirilmedi. Biraz sabır derim ben.