31 Ağustos tarihinde Eyüboğlu Nakliyat firması ile yaptığım görüşmede,Çınarcık#8217;tan teslim alınacak eşyaların bir kısmının Caddebostan,bir kısmının Beşiktaş adreslerine teslim edilmesi üzerine 500 YTL ye anlaştık.
11 eylül Pazar sabah saat 08:00 de 6 kişi ile geleceklerini söylediler ancak saat 09:00 da 2 kişi geldiler.Eşyaları kamyona yükledikten sonra ise ek ücret vermediğim takdirde eşyaları Beşiktaş a götürmeyeceklerini belirttiler.Cep telefonumdan firma sahibi arayarak görüştüğümde yanlış anladığımı iletildi.Beşiktaş tan haberleri olmadıklarını 900 YTL ye taşıyacağını iletti.Caddebostan a gelen eşyaları ek ücret almadan indirmediler.650 YTL vereceğimi söylediğimde taşıdılar.
500 YTL ye anlaştığıma ve 6 kişi geleceklerine,tesisatları yapacaklarına,tüm kurulumun kendilerine ait olduğuna dair görüşme kayıtlarım mevcuttur.aradığım no,kiminle görüştüğüm,firma adı,içerikler hepsi kayıt altındadır.
Hem 500 ytl karşısında vaad ettikleri hizmeti vermediler.6 kişi yerine 2 kişi gelmesi işlemin 13 saat sürmesine neden oldu.hem de vaad ettikleri gibi montajı gerçekleştirmeyip eşyaları yığıp gittiler.
Ayrıca 500 ytl yerine 650 ytl ödemek durumunda kaldım.bu nedenle saatlerce tartışıp,sinir azabı yaşadım ve telefonumdan firma sahibi aramak durumunda kaldım.
sözleşmemi gelen kişi getirmedi.Ayrıca www.eyüboglunakliye.com adresinde vaad ettikleri hiç bir şeyi yerine getirmediler.Ekspertiz hizmeti,sözleşmenin hazırlanıp,iletilmesi gibi.
Üstelik fatura vermemeye çalışıyorlar.ancak talep ettim ve bekliyorum.
Tüketici Hakları Derneği Kadıköy Şubesi ve Hakemler Kurulu faturam olsa da sözleşme olmadan söz yada ses kaydı ile bir şey yapamayacağımı belirtiyor.Ancak konuyla ilgili şahitlerim var.bu durumda yasal yollara başvurmam mümkün değil mi?