-
İlamsiz İcra
Afyonkarahisar 1.İcra Müdürlüğü 2007/3839 Esas sayılı dosyası ile sahte alacaklı Ali AVCI adlı kişi benim ve babamın hakkında İlamsız İcra ile hiçbir dayanağı olmadan icra takibi başlatmıştır.Örnek-7 ödeme emirlerini ikamet adresimiz dışında farklı bir adrese göndererek haberimiz olmadan icra takibini kesinleştirmiştir.
Yalan beyan ile tebligatları tebliğ alan Beytullah KARA 12.02.2009 tarihinde Afyon Sulh Ceza Mah 2008/1309 Esas sayılı dosyaya verdiği yazılı ifade dilekçesinde "Ali AVCI ve Polis Memuru Seyhan Kuzu'nun para kazanmanın iyi bir yolunu bulduklarını,icra dairesinden çıkan örnek-7 ödeme emirlerini(bizim adımıza olan tebligatlar)gelecek olan posta memurundan teslim almamı taleb ettiler"diyerek birçok gerçeği itiraf etmiştir.
Sulh Ceza Mahkemesi 2008/1309 Esas sayılı dosyası Sanık Ali AVCI ve Sanık Beytullah Kara için suçları sabit görüldüğünden bir üst mahkemeye sevk edildi.Sanık Ali AVCI'nın sahte resmi evrak düzenlemek suçundan,sanık Beytullah Kara ise Tebligat memuruna hüviyeti sıfatı hakkında yalan beyan kullanmak suçlarından cezalandırılması için gerekçeli karar yazılmıştır.
Sahte alacaklı hâlen benim almakta olduğum maaşımdan kesmektedir.Bugüne kadar 3.500TL kesilmiştir.Menfii tespit davası açmaya hiç gücüm yok.
Sulh Ceza Mahkemesinin verdiği karar ile İlamsız İcra takibini durdurabilir miyim?Mantık ile baktığımızda hakim de haklı olduğuma kânaat getirdi.Polis memuruna neden ceza davası açmıyorlar?Ortada deliller de var!
-
Cevap: İlamsiz İcra
Afyon Barosu'ndan hakkınızda adli yardım kararı verilmesini talep ediniz.