merhabalar ben üst komşumun köpeğinden rahatsızım ben panik atak hastasıyım dışarı çıktığım zaman köpekle karşılaşıyorum köpek bana saldırıyo avazım çıktığı kadar bağrıyorum kendimi iyi hissetmiyorum bu yüzdn kavga ettik ve odamın camını kırdılar jandarmayı aradım ifadeler alındı ve köpeğini gece saat 12 gibi kimsenin olmadığı vakit çıkartacağına camımıda taktıracağına söz verdi ama camımı olayın üzerinden 15 gün geçtikten sonra taktırdı ve köpeğinide kafasına göre istediği saatte çıkartıyo.benim üst katımda oturduğu için rahatsız edeci sesleride cabası.sorum şu köpeği apartmadan nasıl uzaklaştırabilirim yani köpeği apartmanda istemiyorum ve köpeği bulundurduğu yer apartmanın sığnağı bu konuda nasıl hak talep edebilirim?Camı taktırma süresinin bu kadar uzun olması normal mi? 10 gündür evinde tadilat var sabah ses yapması onun hakkıdır ama gece ses yapması mesela gece 3 te temizlik yapıyo pat pat sesler geliyo evinde tadilat olması gece istediği gibi ses yapması hakkını veriyor mu?artık yeter inanın çok yoruldum kiracıyım diye beni ezmeye hakkının olmadığını düşünüyorum ev sahibim bile ben bütün yetkileri size devrediyorum ev sahibi gibi hareket edin dedi ama ya bu ne biçim bir komşu anlamıyorum lütfen bir cevap bekliyorum ilgilenenlere çok teşşekkürler...