Cevap: Apartmanda Aşiri Gürültü
Orman bakanlığına şikayet edin bakalım ne diyecekler.
Ev sahiplerine şikayet edin.
Valilik nezdinde gürültüyle mücadele masası var şikayet edin.
Sulh hukuk mahkemesinden heyet getirip tespit yaptırın.
Sonra dava açarsınız.
Cevap: Apartmanda Aşırı Gürültü
Alıntı:
kes1 rumuzlu üyeden alıntı
Üst katımızda oturan aile gecenin 11ine kadar elektrik süpürgesi kullanıp gece 2-3 e kadar topuklu terlik, ayakkabı, koltuk çekme, koşma gibi seslerle çok rahatsızlık veriyor. Uyardığımızda da saldırgan tavırlar sergiliyor. Polise sordum ama dısarıya ses cıkmıyorsa (müzik..vb) birşey yapamayız dedi. Lütfen birşey söyleyin çıldırmaküzereym uyuyamıyorum.Komsumuz kiracı, bizim kendi evimiz.
,Tesekkurler
ölçüm sonucu belli bir desibele kadar olursa gürültü olarak kabul ediliyor....
Cevap: Apartmanda Aşırı Gürültü
Alıntı:
kes1 rumuzlu üyeden alıntı
Üst katımızda oturan aile gecenin 11ine kadar elektrik süpürgesi kullanıp gece 2-3 e kadar topuklu terlik, ayakkabı, koltuk çekme, koşma gibi seslerle çok rahatsızlık veriyor. Uyardığımızda da saldırgan tavırlar sergiliyor. Polise sordum ama dısarıya ses cıkmıyorsa (müzik..vb) birşey yapamayız dedi. Lütfen birşey söyleyin çıldırmaküzereym uyuyamıyorum.Komsumuz kiracı, bizim kendi evimiz.
,Tesekkurler
Çok zor bir durum Bu tür olaylara kesin çözüm yok gibi Nereye şikayet edeceksin Kime şikayet edeceksin Velevki şikayetin geçerli oldu neyle nasıl ve ne zaman ölçecekler bu gürültüyü Kalkıpta pusuya yatamazlarki Bende gürültüden deliriyorum. Hatta çıldırıyorum Ama yapacak bir şey yok Çok büyük geçmiş olsun sizi anlıyorum Allah kolaylık versin