Kargo'da çalışırken taşınan malın kaybolması sonucu elemanın işine son verilmesi ve senet imzaltılması
2 haftadır çalışmakta olduğum xxx kargo adlı firmada çantamdan 1 telefon ve bir belge çalınması sebebiyle işime son verildi ve telefonun tutarı kadar senet imzalatıldı.
Telefon çalındığı anda apartmanda polisi arıyarak ifade verdim. Poliste tutanak falan tuttu belgeleri bekliyor. Fakat işveren işime son verdi ve senet imzalattı bu konuda ne yapabilirim.
Cevap: Kargo'da çalışırken taşınan malın kaybolması sonucu elemanın işine son verilmesi ve senet imzaltılması
Cevap: Kargo'da çalışırken taşınan malın kaybolması sonucu elemanın işine son verilmesi ve senet imzaltılması
olay normal dağıtım sırasındayken kargomu ağır diye güvenliğe bırakmam ve geri döndüğümde kargo çantasının ağzının açık almasını görmemle farkettim. daha sonra üstlerime haber verdim ve durumu polis karakoluna intikal ettirdiler. karakolda imei numarasından telefona ulaşılabileceği belirtilmiş ancak henüz ilgili firmadan telefona ait belgelerin ve imei numarasının karakola gelmediğini öğrendim ve ayrıca ilgili kargo firmasını aramama gereken özeni göstermediklerini fark ettim.
tamamıyla kargo firmasının üzerime bunu yüklemesi hukuki açıdan bir çıkmaz mı merak ediyorum doğrusu?
sözleşmesiz ama sigortalı bir telefonun maliyetini neden bana yüklüyorlar
yardımlarınz için tşk.