selamlar
ben iki bloktan oluşan bir sitenin yöneticisiyim. kiracı olarak sitede oturuyorum.
bu güne kadar görevli hakkında yapılan şikayetler doğrultusunda görevli tarafımdan yazılı olarak ihtar edilmiştir.
son olay ise kat maliklerinden toplanan aidatların son ödeme günü geçmiş olmasına rağmen tarafıma ulaşmaması ile ortaya çıktı. kapıcı aidatları topluyor ve son ödeme gününün üzerinden 5-10 veya 15 gün geçmiş olmasına rağmen bana iletmiyordu. zorda kalınca parayı borçları için kullandığını itiraf etti ve başka bir yerden para bulup binanın parasını tamamladı. ama bu yaklaşık altı ay boyunca bu şekilde devam etti. kendisini sözlü olarak sürekli uyardım ve her ay tekrar etmeyeceğine dair söz verdi.
son olarak geçtiğimiz ayda aynı sorun yaşanınca bunu kat maliklerine ve kiracılara aktardım. görevine son verilmesini isteyenler olduğu gibi, bir şans daha verilmesini isteyenler de var.
ben yönetici olarak bu tür kusuru olan bir kapıcıyla çalışmak istemiyorum artık.
kendisini işten çıkarmak için nasıl bir yol izlemem gerekli. bu nedenle işten çıkarılan kapıcıya tazminat ödemeli miyiz?
beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim
mislicihan şenleten