Kamuda işçiyim ama hiç bir sosyal hakkımı öğrenemiyorum
çalıştığım kurumun MEMURLARI bana hiç bir konuda bilgi vermiyorlar ve 10 senedir sanatkar olarak çalşyığım halde elime geçen 1.200 tl, geçen sene 2 ikramiye 2 ye bölünmüş her 3 ayda 500 tl veriliyordu şimdi onuda alşamıyorum ,, Memurlar hakkımı sormak için bürülarına bile gelmemden rahatsız oluyorlar,, maaş bodram bürüt maaş ve net ödenen o kadar çıplak bir maaş bodrosu oda bilgisayar çıktısı,, diğer tarafta Memurlar printır çıktısından maaş alyorlar ve herşey orada belli ve açık ..
çalıştığım kurum Mimar SinanGüzel Sanatlar Ünivertsitesi içeride akraban veya hemşerin yoksa hakkını bile arıyamazsınız...
Cevap: Kamuda işçiyim ama hiç bir sosyal hakkımı öğrenemiyorum
Ben sorununuzu tam anlamadım ama idareye dilekçe ile müracaat edin ve sorunuzu durumunuzu belirtin. Bu dilekçeyi iki suret yapın birine kayıt kaşesi vurdurup saklayın. 2 ay bekleyin yanıt alamazsanız bağlı olunan üst kuruma vermiş olduğunuz dilekçenin fotokopisi ile dilekçe verin.
Sonuç alamazsanız savcılığa şikayet edersiniz. Mümkünse bir avukat tutun dieyeceğim ama güvensizlik oluşmuş sizde diğer iletilerinizden onu hissettim.
Kolay gelsin esenkalın.
evet güvensizlik çok ve dediğiniz de çok doğru ,, ilgilendiniz ve bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim ..
bu tüm kurumlarda aynı işçi memur ayrımı var