MSN'den hakaret dolu sözler
merhaba
bundan 1 yıl önce teyzemin binbir ısrarıyla birisiyle tanıştım. önce teyzemden msn adresini aldı ordan çok kısa sürelerde 1 yada 2 kez yazıştık
teyzemin çocuk çok iyi bak ailesini tanıyoruz mutlaka görüş falan diye ısrarlarıyla daha fazla uğraşmamak için zoraki bir buluşma gerçekleşti karşımda almanyayı öven niye askerlik yaptım ben ya yapmayabilirdim diye cümleler kuran ve 3 senedir Türkiyeye alışamadım bir iş kurucam ama daha karar veremedim diye cümleler kuran itici birisi vardı çok sıkıldım ve sadece 20 dakika zor dayandım ve eve geç kalıyorum bahanesiyle hemen yanından ayrıldım
daha sonra telefo numaramı teyzemden almış ve beni bir kaç kez daha aradı ben yüzüne karşı hayır dememek ve seninle buluşmak istemiyorum diye kalbini kırmamak için telefonlarına çıkmamaya karar verdim o kadar çok aradıki sonunda olmaz istemiyorum deyip kapatmak zorunda kaldım
ve o daha sonra hiçbirşey yapmadı ta ki 26/07 pazar gününe kadar ben msn'e telefondan giriyorum ve sürekli başında durmuyorum çantama falan koyuyorum masanın üstüne kayuyorum ve bakmayı unutuyorum telefona baktığımda malum şahıs ağıza alınmayacak kadar Türkçe ve ingilizce küfürler etmiş karşımda duran ve hatırladığım kadarıyla kibar bir çocuktu bu cümleleri hafızasında olduğuna bile şaşırdım ve çok üzüldüm çünkü telefonumu erkek arkadaşımın kız kardeşine görmüştü ve bana çok garip davranmaya başladı
malum şahısı defalarca aradım açmadı en sonunda akşam telefonuma çıktı bunları sen mi yazdın dediğimde evet ben yazdım ne olcak dedi ve telefonu suratıma kapattı ve bu suratıma kapatmalar 4-5 kez sürdü
ettiği türkçe ve ingilizce küfürler o kadar kötü ki ona maddi manevi tazminat davası açmak istiyorum msn kayıtkarını telefonumda tutuyorum ve bana söyledikleri yüzünden canının yanmasını istiyorum bununda parasının elinden gitmesiyle olacağını biliyorum (olaydan sonra teyzemin anlattığına göre)
lütfen yardımlarınızı rica ediyorum
Cevap: msn'den hakaret dolu sözler
Özetle savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Konuya benzer bolca forum konusu mevcut. Lütfen arama motorunu kullanınız.
Cevap: msn'den hakaret dolu sözler
Sn.Pazarbaşı'ya ek olarak, telefonda tutulan kayıtların (log) da tıpkı bilgisayarlarda tutulan kayıtlar gibi işlem göreceğini hatırlatmak isterim.
Cevap: Msn'den hakaret dolu sözler
teşekkür ederim ayrıca bir cümlesinde msndeki avatar resmimden bahsederek ''resmi özürlü kimliğinden mi aldın'' diyerek TC kimliğime de laf söylemiş oluyor bu da ağır bir cümle
Cevap: MSN'den hakaret dolu sözler
Alıntı:
breeze35 rumuzlu üyeden alıntı
merhaba
bundan 1 yıl önce teyzemin binbir ısrarıyla birisiyle tanıştım. önce teyzemden msn adresini aldı ordan çok kısa sürelerde 1 yada 2 kez yazıştık
teyzemin çocuk çok iyi bak ailesini tanıyoruz mutlaka görüş falan diye ısrarlarıyla daha fazla uğraşmamak için zoraki bir buluşma gerçekleşti karşımda almanyayı öven niye askerlik yaptım ben ya yapmayabilirdim diye cümleler kuran ve 3 senedir Türkiyeye alışamadım bir iş kurucam ama daha karar veremedim diye cümleler kuran itici birisi vardı çok sıkıldım ve sadece 20 dakika zor dayandım ve eve geç kalıyorum bahanesiyle hemen yanından ayrıldım
daha sonra telefo numaramı teyzemden almış ve beni bir kaç kez daha aradı ben yüzüne karşı hayır dememek ve seninle buluşmak istemiyorum diye kalbini kırmamak için telefonlarına çıkmamaya karar verdim o kadar çok aradıki sonunda olmaz istemiyorum deyip kapatmak zorunda kaldım
ve o daha sonra hiçbirşey yapmadı ta ki 26/07 pazar gününe kadar ben msn'e telefondan giriyorum ve sürekli başında durmuyorum çantama falan koyuyorum masanın üstüne kayuyorum ve bakmayı unutuyorum telefona baktığımda malum şahıs ağıza alınmayacak kadar Türkçe ve ingilizce küfürler etmiş karşımda duran ve hatırladığım kadarıyla kibar bir çocuktu bu cümleleri hafızasında olduğuna bile şaşırdım ve çok üzüldüm çünkü telefonumu erkek arkadaşımın kız kardeşine görmüştü ve bana çok garip davranmaya başladı
malum şahısı defalarca aradım açmadı en sonunda akşam telefonuma çıktı bunları sen mi yazdın dediğimde evet ben yazdım ne olcak dedi ve telefonu suratıma kapattı ve bu suratıma kapatmalar 4-5 kez sürdü
ettiği türkçe ve ingilizce küfürler o kadar kötü ki ona maddi manevi tazminat davası açmak istiyorum msn kayıtkarını telefonumda tutuyorum ve bana söyledikleri yüzünden canının yanmasını istiyorum bununda parasının elinden gitmesiyle olacağını biliyorum (olaydan sonra teyzemin anlattığına göre)
lütfen yardımlarınızı rica ediyorum
Olayın hukuksal boyutunda;
. Kişinin Almanya' yı övmesi,
. Bedelli askerlik yapabileceğini hatırlatması,
. Teyzenizin ısrarı ile MSN de çok kısa süre yazışmanız (dilekçenizde lütfen çok kısayı bold ve italik yazınız)
. İtici olması ve sizi sıkması,
. Erkek arkadaşınızın kardeşinin, kardeşi ile çıkarken biriyle evlenmek için buluşmanıza şaşırmaması ama sizin bakmadığınız cep telefonunuza bakmak gibi kibar bir hareketle hakaretleri görmesi ve sırf bu yüzden(!) garip (??) davranmasına sebep olması gibi önemli konuları, ağır suçları muhakkak dilekçenize yazın. Bunlar olmazsa devletimizin savcıları ne ile zaman geçirecek. Zaten dehşet bol vakitleri var, acaba kim kiminle niye ve kimin zoru ile buluştu diye merak içerisindeler.
Olayın hukuki boyutunun haricinde ; MSN üzerinden hakarete uğradığınızı ancak elinizdeki yegane delilin üzerinde oynanabilen log dosyaları ve erkek arkadaşınızın kardeşinin beyanı olduğunu belirtin. Erkek arkadaşınızın kardeşinin tanıklığı gerekecektir.
Olayın sitesel olmayan boyutunda ; "msn +hakaret" aramasını asla yapmayın es kaza kendinize zaman kazandırırsınız.
Saygılarımla,
Cevap: MSN'den hakaret dolu sözler
''kardeşi ile çıkarken biriyle evlenmek için buluşmanıza şaşırmaması ama sizin bakmadığınız cep telefonunuza bakmak gibi kibar bir hareketle hakaretleri görmesi ve sırf bu yüzden(!) garip (??) davranmasına sebep olması gibi önemli konuları, ağır suçları muhakkak dilekçenize yazın. Bunlar olmazsa devletimizin savcıları ne ile zaman geçirecek. Zaten dehşet bol vakitleri var, acaba kim kiminle niye ve kimin zoru ile buluştu diye merak içerisindeler. ''
kardeşi ile çıkarken ?? başka biri ile buluşmasına şaşırmaması kusura bakmayın ama siz yazıyı iyice okumamışsınız 2 yıl önceki olaydan bahsediyorum 2 kişiyi aynı anda idare ediyorum demedim kinayeleriniz ve kibarca alay etmeniz dışında ilginiz için teşekkür ederim