Gasp - Hırsızlık - Cinayet - Bize neler oluyor?
BU GÜNKİ MİLLİYET GAZETESİNDEKİ ŞU HABERİ VE HABERİN OKUR YORUMLARINA BİR BAKIN. http://www.milliyet.com.tr/2005/09/0...m/axyas02.html
Cenk isimli bir okurun yorumu, içinde bulunduğumuz durumu sorguluyor.
"Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmamışlar mı? hayret vallaaa
Doğru ya, arabanda kocaman bir balta taşıyacaksın, sana yolda yamuk yapan ihtiyarı ve karısını bununla yaralayacaksın ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılacaksın.
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0...~622611,00.asp
Faili meçhullerin oranı inanılmaz biçimde artacak, ve sen adalet bekleyeceksin. Güvenlik bekleyeceksin,devleti bekleyeceksin. Ama toplumdaki öfkeyi dindirmek için hiç bir çaba göstermeyeceksin. Nereye kadar....?
Re: Gasp - Hırsızlık - Cinayet - Bize neler oluyor?
herkese merhaba:
Benim başımdan şyle bir olay geçti. Ben bundan yaklaşık 4 ay önce samimi olduğum arkadaşım tarafından bana benim karımı internetten rahatsız ediyorsun diye şikayet geldi hukuki yoldan değil kendi söyledi ve kavga ettik ve beni darp ettiler bu olaydan 1 yada 2 hafta sonra arkadaş beni aradı ve senden şikayetçi değilim seninle bir sorunum yok seni allaha havale ettim gibi kelimeler kullandı ve olay kapandı. Bunu söylediği akşam başka bir arkadaş bana gel konuşalım diyerek beni dışarı çağırdı bende tamam dedim çağıran arkadaş bana her konuda yardım eden kişiydi.Ormanlık bir gölgeye gitik bunlar içki içtiler uyuşturucu kullandılar ve bana silah dayadılar zorla kredi kartlarımı aldılar 70 ytl paramı aldılar ve ellerinden bir şekilde kurtuldum. Bunları ben mahkemeye verdim ve hakim karşısına çıktılar ve serbest bırakıldılar. bana şikayetimi geri almak için telefon ediyorlardı tehdit ediyorlardı.Son 1 aya yakındır ne arıyorlar nede soruyorlar beni bunlarla aynı mahallede oturuyorum beni başkalarına söylemişler ve takip ediyorlar beni nerdeyse can güvenliğim kalmadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Şikayetimi geri alimmi? Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.Şimdiden teşekkürler çok acil lazım.