Zamanında hayat sigortalıydım ama
zamanında gazete alıp ihlas hayat sigortalı olmustum bu tam 15 yıl önce galiba yas 15 felan sonra bişeyler oldu ve sigorta kapandımı devlet elmi koydu sonradanda eee dedim tabi genciz ya ne yapcagımı ozamanlar bilemezdim yas 30 oldu evi karıstırırken ihlas sigortalı oldugum yazan kagıdı buldum son ödemesi 2009 yazıyor
ünvanı türkiye gazatesi vesaire vesaire ..
epeyde ödeme yapmısım 5 yıl felan yapabilecegim bişey var mı yine 15 yasımdaki gibi bosver diyip konuyu kapatayımmı teşekkürler bide şu yazıyı buldum http://arsiv.zaman.com.tr/2001/08/07...ticimasasi.htm
Cevap: Zamanında hayat sigortalıydım ama
İhlas Hayat Sigorta'daki portföyler Ankara Emeklilik'e devredilecek
ANKARA - İhlas Hayat Sigorta A.Ş. portföyünde bulunan hayat sigortaları, Ankara Emeklilik'e devredilecek. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan İhlas Hayat Sigorta Anonim Şirketi ilanında, İhlas Hayat Sigorta A.Ş.’nin 8/9/2003 tarihli Yönetim Kurulu Kararı gereğince, İhlas Hayat Sigorta A.Ş. portföyünde bulunan hayat sigortaları sözleşmelerinin Ankara Emeklilik A.Ş.’ne tüm hak, borç ve yükümlülükleri ile birlikte devredilmesine T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’nın izni ile karar verildiği hatırlatıldı. İlanda, İhlas Hayat Sigorta A.Ş.’nde yaptırılmış olan hayat sigorta sözleşmelerine ait tüm hak, borç ve yükümlülükler İhlas Hayat Sigorta A.Ş. ile Ankara Emeklilik A.Ş. arasında akdedilen portföy devir sözleşmesinde belirtilen esaslar çerçevesinde Ankara Emeklilik A.Ş.’ne devredileceği ve devir neticesinde sigortacılık mevzuatı gereğince kazanılmış olan hakların aynen hüküm ifade ederek, Ankara Emeklilik A.Ş.’de devam edeceği bildirildi. İlana şöyle devam edildi: "7397 sayılı Sigorta Murakabe Kanununun 24. maddesi gereğince işbu ilan tarihinden itibaren üç ay içerisinde T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığının nezdinde gerekçeleri ile itiraz etmeyen Sigorta Ettiren/Sigortalı/Lehdarların devir işlemini uygun görmüş oldukları kabul edilir."
--------------
Yukarıdaki bilgilerden; muhatabınızın Ankara Emeklili A.Ş. olduğu anlaşılıyor.Bu tür emeklilik sigortalarında, üç yılı aşan ödemelerde kâr payı ile birlikte paranızı alabilirsiniz.
İyi günler...