Cevap: Sözlü sınav için itiraz
kardes ulkede hukuk namına bır duzenın olduguna ınanmıyorum..evet ınfaz koruma memuru kartal bolgesındekı sozlu mulakat denılen sadece yuzeysel formalıteden baska bırsey deyıldır..aynı benım kardesım de gırmıstı o sınava aynı senın soruları onada sormuslar.81 almıstı kpss de fakat 70 puan alanları almıslar 91 puan alanı elemısler..asıl ısı sımdı oğrendım akp mılet vekılerı ordakı aslıyede hakımı denettımlerıne almıslar..gecen yılardada aynı yontemı uygulamıslar anlıyacagın sen ve kardesım fıguran olarak orda bulundunuz..sozlulere 98.33 ve 86.66 nasıl sozlu notu verılıyor anlamadım cok alenı torpıl oldugu..sımdı yenı dıyorlar bıze deseydınız sızın ısmınızıde verırdık ..kpss pauanı formalıte kardesım...neyse benım de cok moralım bozuldu..
Gerçekten bu konuyu yargıya taşımak istiyorum ama malum öğrenci bir insanım ve maddi olanaklarım kısıtlı o yüzden bu iş bitene kadar ;bittikten sonrada kaybedersem toplamda kaba taslak ne kadar bir meblağ çıkar karşılayabileceğim bir oran çıkarsa sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum. Keşke sizde 10 günlük itiraz hakkınızı kullanıp bu konuyu yargıya taşısanız.
kardes benım baska davam olmasa emın olun bende basvurcvaktım kardesımın yerıne..benımde davam devam edıyor..avukat eslığınde basvursan ortala olarak 400 cıvarı gıder..kendın basvursan 150 ytl gıder en fazla bır kac pul masrafıdır.benım gucum artık yok 2.dava ıcın kardesım ancak elımden bu gelıyor..hersey fos bu ulkede kacıp gıtme sansım olsaydı asla gerıye bakıp durmazdım
Bilgi için teşekkür ederim en kısa zamanda dava dilekçesini hazırlarım bu konularda pek bir bilgim yok açıkçası ilk kez böyle bir şeye başvuruyorum peki davayı İstanbul'damı açmam daha iyi olur yoksa Bursa da ikamet ediyorum oradan açmam mı bir bu 150 tl kaybedersemde mi bu kadar yoksa kaybedersem daha bir külfet doğarmı
kazanırsan davayı kardesım dava actıgın kurum parasını odemek zorunda kalcak..kaybedersen o 150 ytl gıder...olan bu kadar kardesım ...yakınında bır avukat varsa kesınlıkle danıs..bence kazanma durumum mahkeme boyutuyla cok yuksek..sozlu mulakat yapılıyor..
1.herkese aynı soru sorulması sınavın gecerlılığını yıtırtır
2.zaten sınavın sonucu onceden belı neden dersen verılen sozlululer belı 70 alana 98.66 neye gore bu puanı verıyorsun
ya 98 verırsın ya 99 bu vırgulı kısmı neye gore vermısın be adam elınde kanrar mı var..
3.benım tanıdım bırı ekıp olarak ordakı hakımın en yakını 15 kısıyı lıste verılmesı sonucu hepsı alındı..kısı basında 5 mılyar para alındı..
4.hukuk devletıyse kacarı yok kazanırsın deyılsede artık kımseye nutuk atacak durumumuzda olmaz herhalde
Taşınma işlerim yüzünden biraz geçikti cevap yardımların için teşekkür ederim hayırlısıyla bu hafta işlemleri bitirmiş olurum
ben davamı açtım bile.Gaziantep ikm sınavında sesli ve görüntülü kayıt yapılmadığı için.
Adaletli davranmayan komisyonlara ibret olsun.
fertek kardesım actınmı davayı..acmışsan yuzde yuz kazanırsın bunun cok emsalı var..genelde lehınde olur benımde gorustugum avukatlar senın gıbı dusunuyor..cevaplarsan sevınırım detayları ıcın
sonuç noldu biraz bilgi verirmisin ne aşamada dava?