İstanbul'da boşanmak ve danışmak icin avukat
Istanbulda bosanmak ve danismak icin avukat ariyorum. Bana bu konuda kim yardimci olabilir ?
Umarim yanlis foruma yazmiyorumdur :O)
Cok cok sorularim var ama birtürlü cevaplayacak avukat
bulamiyorum, resmen caresiz hissediyorum kendimi.
Gelecek cevaplar icin simdiden tsk ediyorum.
Saygilar
Serra
Re: İstanbul'da boşanmak ve danışmak icin avukat
Benimde cok acil istanbulda bi bosanma avikatina ihtiyacim var ayni zamanda cok fazla sorularimda var mesela iki tarafta bosanmaya razi ve ayni avukata bosanmak istedigine dair dilekce verise dava ne kadar sürer ve ücreti toplam ortalama ne kadardir yada ben du an almanyada yasiyorum benim türkiyeye gelmem gerekirmi??
Bildiğim kadarıyla bu sitede avukat aramak veya öneride bulunmak yasak. Şu siteye bakarsanız illere göre avukatları görebilirsiniz;
www.avukatlar.biz
Sorunuza gelince avukatlık ücreti avukat ile anlaşmanıza bağlıdır. (Avukatlık ücreti avukatlık asgari ücret tarifesinden aşağı olamaz, ancak şu an için tarifeye bakmadım).
Vekaletnameyi konsolosluktan çıkarabilirsiniz, ancak anlaşmalı boşanma davasının görüleceği duruşmaya bir kereliğine gelmeniz gerekmektedir. Bu nedenle izninizi Ağustos (adli tatil) dışında bir ay kullanarak Türkiye'ye gelip, avukatınızın aldığı duruşma gününde kolayca ve hızlı bir şekilde anlaşmalı olarak boşanabilirsiniz.
Sitemizde avukat tavsiye edilmesi mümkün olmadığından site kurallarımız gereğince forum kilitlenmiştir.