-
PDR mi Hukuk mu?
össye bu sene girdim iyi bi puan aldım puanım hukukuda pdryi tutuyor.hangisini seçmeliyim kararsız kaldım hangisinde iş olanakları çalışma koşulları daha iyi. ancak hukuk okursam avukat olmak istemiyorum hakim savcı vs. nasıl olabilirim sınavları varsa çok mu zor hiç bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim :)
-
Cevap: PDR mi Hukuk mu ?
-
Cevap: PDR mi Hukuk mu ?
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Engin Bey.
Sayın crazy2005;
Hukuki.Net'te Hukukçuların yanı sıra PDR mezunu üyelerin de olduğunu biliyorum. İlgili konu hakkında görüşlerini belirtmeleri temennisi ile...
-
Cevap: PDR mi Hukuk mu?
Hukuk ya da başka bir alan seçme arasında kaldıysan hukuğu seçmemen daha iyi olacaktır.. Biraz idealist bölümü olarak düşünüyorum hukuğu. Tam anlamıyla gönül vermediysen sıkıntılı bir üniversite dönemi ve iş yaşamı geçirebilirisin..
Eğer emin değilsen hukuk seçmekte, PDR seçip benim gibi hobi olarak hukuk sitelerinde gezmeni tavsiye ederim :)
-
Kendine çalışmada güveniyorsan Hukuk seç derim. Gerçekten zorlanıcaksın bundan emin olabilirsin. Pdr çok zor bi meslek olarak görmüyorum. Bu bölümü okuyan arkadaslarımn dersleri yatark geçtiğine de sahidim. Tabi bu senin çalışma ve zekana göre değişiyor.Seçim yaparken iyi araştır.Başarılar
-
Teşekkür ederim. galiba hukuk seçecem inş. pişman olmam
-
Bundan tam tamına 2 yıl önce açılmış olan konu beni de çok ilgilendiriyor. Sayın crazy2005; siz nasıl bir tercih yaptınız, yaptığınız tercihten memnun musunuz?