arkadaşlar sizlere bi sorum olacak benim dükyanımın karşısı bir kafe iki katlı üst katı var ve burda fuhuş yapılıyor kızlı erkekli guruplar geliyor biz bu durumdan şikayetciyiz ne yapmalıyız? burası dershaneler bölgesi doğal olarakta öğrenci bol
Printable View
arkadaşlar sizlere bi sorum olacak benim dükyanımın karşısı bir kafe iki katlı üst katı var ve burda fuhuş yapılıyor kızlı erkekli guruplar geliyor biz bu durumdan şikayetciyiz ne yapmalıyız? burası dershaneler bölgesi doğal olarakta öğrenci bol
Cafe'de fuhuş yapıldığı veya fuhuşa aracılık edildiğine eminseniz, emniyet birimlerine ihbarda bulunabilirsiniz.
fuhuş para karşılığı cinsel ilişki anlamına geliyorsa, cafede fuhuş nasıl yapılıyor?
öğrenci bol demişsiniz, ne gördünüz de dershane öğrencilerini fuhuş yapıyor diye iddia ediyorsunuz?
cafeye elele gelen genç sevgililerden rahatsız olup iftira atıyor olmayasınız??
Ben norveçlibalıkçı ile aynı kokuyu aldım bu yazıdan. Kızlı erkekli guruplar gelip, fuhuş yapıyorlar demek inandırıcı değil. Fuhuş yapılıyorsa en azından bir cins kısmı hazır bulunur, diğeri gelir. Yani erkekler geliyor, kızlar içeride hazır bekliyor denilse inandırıcı olurdu. Onun için "eminseniz" demiştim cevabımda...
İftira mı? çok büyük suç ve günah...
Hazır bulunması gerekmiyor, "konaklama işletmesi" gibi kullanılıyor da olabilir. Dolayısı ile sanık hyucel'in tutuksuz yargılanması, hakkındaki suçlamaların online olup konuya açıklık getirdikten sonra yeniden gözden geçirilmesini talep ediyorum :o
Kafenin nasıl otel olarak kullanılabildiğini tartışmak zorunda kalacağız herhalde. Eh forumu açan ortadan kaybolursa bizim yazdıklarımız ancak farazi dava olur :)
Talebinize katılmamak elde değil.
Yuh yani.
Bu konuyu açana da; konuya cevap yazanlara da.
Elle tutulur, gözle görülür, şahitlerle isnat edilemeyen varsayımlarla; kimi ve neyi suçluyorsununuz?
------------------------------
Şüphesi olan 155 numarayı çevirir ve ihbar eder. Gerisi sizlere düşmez.
Hangi asırda yaşıyoruz?