Olmayan kredi kartına çıkartılan borç...
Merhabalar, yaklaşık bir ay önce cep telefonumdan beni arayan bir bayan akbanktan aradığını ve axess kredi kartımın son ödeme tarihinin geçtiğini ödeme yapmamı istedi. İlk şaşkınlığı üzerimden attıktan sonra benim axess kredi kartım yok ki dedim. Bunun üzerine kayıtlarında benim adıma düzenlenmiş ve kullanımda olan bir kredi kartı olduğunu söyledi şaşkınlığım bir kat daha arttı ve birisinin bana şaka yaptığını düşündüm ve telefonu kapattım. Ertesi gün bu seferde cep telefonuma msj olarak kredi kartınız borcunuzu ödemediğiniz için kullanıma kapanmıştır diye bir bilgi geldi. İyice durumdan uyuz olup en yakın akbank şubesine gittim müşteri temsilcisi bayana durumu izah ettim o da aynı şekilde sizin adınıza bir adet axess kredi kartı düzenlenmiş ve kullanımda dedi ve 40 lira kadarda bir borcunuz görünüyor lütfen ödeyin dedi ben yine axess kartım yok dedim kullanmıyorum nasıl olur dedim bunun üzerine görüştüğüm banka görevlisi yapacak birşeyinin olmadığını eğer istersem telefondan müşteri hizmetlerini arayabileceğimi söyledi bende aradım fakat kimseye ulaşamadım ve o günden beri belki 4-5 defa daha bu şekilde beni aradılar bende birkez daha bu konuda beni rahatsız etmeyin dedim birkaç gündür arayan olmadı. Benim merak ettiğim bankanın bu yaptığı hangi kanunda yazıyor ( xxxx xxxx isimli şahısa haberi olmadan kart düzenleyelim fakat göndermeyelim kart bankamızda dursun ve kullanımda görünsün:o ) Nasıl bir iş bu çözemedim gitti ne yapmalıyım???
Cevap: Olmayan kredi kartına çıkartılan borç...
Bankadan kredi kartı borçlusu olduğuna dair bir yazı ile savcılığa suç duyurusunda bulunmanı öneririm.
Geçmiş olsun.