Yeni Yasa Kapsamında Bankalara Ulaşamıyorum
Merhabalar,
Bildiğiniz gibi yeni kredi kartı affı kapsamında başvurular başladı.60 günlük bir süre verildi.Bende eskiden kalma kart borçlarım için bankalarla irtibata geçmeye çalıştım ama 2 sorun engel oldu.
1-Bankalardan biri çağrı merkezinden yapılandırma yapıyor ama buraya ulaşmanın imkanı yok.40dk boyunca hatta beklememe rağmen açılmıyor ve acılıncada müşteri temsilcisi hattan düşürüyor.Bir şubesine gittiğimde ise biz almıyoruz,bizimle ilgili değil diyorlar.Dolayısıyla ne yazılı nede sözlü basvuru yapamadım hala.
2-Diğer bir bankayı aradığımda dosyamın avukatta olduğunu ve onu aramam gerektiğini söylediler.Aradığımda ise avukat, artık o bankanın işlemlerine bakmadığını,dosyaları iade ettiklerini,bankayı geri aramamı söyledi.Oysa bankada ısrarla hayır o söylesin diyor.Ve hala burayada basvuru yapamadım.
benim gibi olan var mı bilmiyorum ama "basvurularınızı yazılı yapın" derken kastedilen tam olarak nedir.Banka şubesi almıyor ki basvuruyu.Ben tam olarak ve işlemlerin yasal olması için basvurumu nereden ve nasıl yapmalıyım.Hala basvuru yapamayan var mı benim gibi arkadaşlar??
Cevap: Yeni Yasa Kapsamında Bankalara Ulaşamıyorum
Sevgili hukukseverler,
Hala daha bankalara ulaşabilmiş değilim.Artık farklı biryerde oturduğum içinde bulunduğum yerleşim yerinde bu bankaların subeleride yok.Telefonlardan hala ulaşamıyorum,surekli mesgul.Artık özellikle mesgul bırakıldığını dusunmeye başladım.Benden baska herkes ulaşabiliyor mu acaba.Yazılı olarak basvurmus ve sonuc almış,yada nasıl yazılı basvurmam gerektiğini bilen yok mu aranızda?Noterden bankanın genel mudurluğune mi cekmeliyim,lutfen bir yardım yada öneri rica ederim..
Alıntı:
duyguozgur rumuzlu üyeden alıntı
?Noterden bankanın genel mudurluğune mi cekmeliyim,lutfen bir yardım yada öneri rica ederim..
ulaşamıyorsanız bu yol iyi bir yoldur
tesekkur ederim Tayfun Bey,sanırım en mantıklısı bu olacak...