Sayın Yetkililer;
2005 yılında kurulmuş bir ltd şirkete 2007 yılının 6. ayında %50 hisse ile ortak oldum. Firmayı kuran çok samimi çocukluk arkadaşım olduğu için sözüne güvenip hiçbirşey incelemeden ortaklığı başlattık. Lakin en son ekonomik kriz ve şirketin ben ortak olmadan önce gelen borçları yüzünden iş yapamaz duruma geldik. En son ofis kirasınıda ödeyemediğimiz için ofisimizden de atıldık. Ortağım o tarihten sonra kayıplara karıştı. O evini taşımış durumda ve kimse izini bulamıyor ancak benim evime bir çok haciz geldi ve artık gelenler evde haczedilebilecek bir şey yoktur diye tutanak tutup gidiyorlar. Vergi dairesi, ssk, bağkur, diğer şirket borçları dahil 200 milyardan fazla borç var. Muhasebeci para alamadığı için artık işlem yapmadığını ve her ay ceza alacağımızı söylüyor. Ne malım var ne de işim hatta iflas vermek için avukat tutacak param da yok. Eşim çocuklarla beraber annesinin evine gitti. Ne yapacağımı bilemez durumdayım. Her sabah intahar etmemek için kendime bir sebep arıyorum. Ortağımın arabası var ve iflas verilirse arabayı alırlar diye sürekli kaçıyor. Ben ne yapabilirim ? Bu borçları asla ödeyemem. Nasıl iflas verebilirim ? İzlemem gereken yol nedir ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.