Soruşturma dosyası nereden isteyeceğim
şimdi maaş kesim cezasını okul müdürlüğü verdi... ilçe milli eğitim müfettişleri soruşturma yaptı.. il milli eğitim isteği ile vali onayı ile yerim değiştirildi..
şimdi benim soruşturma dosyasını kime dilekçe yazıp örneklerini istemem gerek.. lütfen yanıtlar mısınız?
valiliğemi, il müfettiş başkanlığına mı, il milli eğim müdürlüğüne me, okul müdüreün em,....
bir örnek dilekçe verebilirmisiniz?
Cevap: soruşturma dosyası nerden isteyecem
Ben de soruşturma geçirdim ve İlçe Milli Eğitimden tanık ifadelerini görmek için soruşturma dosyamı istedim ancak vermediler. Üç defa dilekçe yazdım ve her sefer red cevabı geldi. Ayrıca Başbakanlığın Bilgi Edinme Merkezine de başvurdum ancak ordan da ilgilenmediler. Bir süre sonra da bu engelleri aşamadığım çin vazgeçtim.
Cevap: Soruşturma dosyası nereden isteyeceğim
sebzer vermek zorundalar....takip et yoksa savcılığa suç duyurusunda bulun bak iskenderun nickli arkadaş çok güzel bir dilekçe yazmış onu bul..
"BEDK ilgilenmedi" diye bir durum sözkonusu olamaz. İtirazınızı süresinde yapmışsanız, itirazın kabulü veya reddi yolunda mutlaka bir karar alınır. İtirazınızın durumunu telefonla sorabilirsiniz.
bağlı olduğunuz birimin, yüksek disiplin kuruly veya merkezi yüksek disiplin kurulundan dosyanızı savunma yapmak amacıyla bir dilekçe ile isteyin. Mutlaka vermek zorundalar. Ancak dosyanızda ihbarcı veya 3 kişilerin ifadeleri varsa, bunların isimleri kapatılır.