-
Hukuk İngilizcesi
Bu forumu takip eden herkese selam;
Ben hukuk fakültesini bu yıl bitirdim ve hukuk ingilizcesi ögrenmek istiyorum.Hukukcu buyuklerimden ricam;hukuk ingilizcesi egitimi veren,verim alabilecegim bir yabancı dil kursu onermeleri.Degerli fikirleriniz icin simdiden tesekkurler..
-
Selam,
Hangi şehirdesiniz?
-
Selamlar,
Ben İstanbul'dayım.
-
Anakara Barosunun bu yönde çok güzel bir çalışması var. 1 yıllık dil eğitiminin içeriğinde hukuk ingilizcesi de ağırlıklı olarak yer alıyor. Satjerler için 500YTL, avukatlar için 600 YTL. İstanbul barosunun da böyle bir çalışması olabİlir.
-
Bugün avukatlarla yaptığımız bir tartışmada şunu farkettim istemesekte global dünyanın bir parçası olmaya başladık. bilişim hukukunda gelişmeler hız kazadı. Avurupa ile entegrasyonun sadece kağıt üzerinde değil kültürlerin yakınlaşmasıyla da başladığı bir dönemde hedefleri büyük olan hukukçular için hukuk ingilizcesi onların olmazsa olmazlarından biri olmalı .
-
Sana önerim ing. yerine almanca öğrenmen.Çünkü Türkiye'de alman müvekkil bulma ihtimalin ingiliz bulmandan daha büyük ihtimaldir.Bu açıklamadan tatmin olmazsan önerim avukatlık bürolarına danışman.Ama mutlaka dil edinmek gelişen hukuk sektörünün önemli bir parçası haline geldi.
-
Cevap: Hukuk İngilizcesi
Kardeşim için hukuk İngilizcesi eğitimi arıyorum. Hukuk fakültesini geçen sene bitiren yeğenim ABD ye asagidaki linkteki okula gitti. Faydalı diyor ancak konu hakkında deneyimi olanlara fikirlerini sormak istiyorum
http://www.ataegitim.com.tr/yurtdisi_egitim.php?cid=527
-
Cevap: Hukuk İngilizcesi
Infolang dil okulları var. hukuk ingilizcesi kursu da var ayrıca. umarım işinize yarar iyi eğitimi var diyorlar.