merhabe ben pmyo hazırlanıyorum sol gözümde katarakt var sağlıkta elendim diyelim.sonradan ameliyat olup polis olmasında sakınca yoktur raporu alsam ve mahkemeye başvursam tekrardan okula alınırmıyım.saygılar sunarım...lütfen yardım edin
Printable View
merhabe ben pmyo hazırlanıyorum sol gözümde katarakt var sağlıkta elendim diyelim.sonradan ameliyat olup polis olmasında sakınca yoktur raporu alsam ve mahkemeye başvursam tekrardan okula alınırmıyım.saygılar sunarım...lütfen yardım edin
Niye işi tersinden tutuyorsunuz ki?Katarak ameliyatı dediğin nedir?Ameliyat ol imtihana öyle gir.Engel ne?
İyi günler...
Sınavı kazansanız da , rahatsızlığınız o günkü şartlarda polis olmanıza engelse, polis olamayacaksınız.Sonradan ameliyat olsanız da , sınav tarihinde , gerekli şartları sağlamadığınız gerçeği değişmeyecek olduğundan, bir sonuca ulaşabileceğinizi sanmıyorum.
ben polis memuruyum boşuna girme olamazsın en fazla kişiyi muaynede gözden eliyorlar bıorak ameliyatı gozunde ufakta olsa bir sorun olsun kabul etmıyorllar. girişteki muayne çok sıkı ama mezun olurken o kadar sıkıntı yapmıolar. ama bence deneme bile sonuç husran olur. apandis ameliyatı olan arkadaşımızı girişte elediler hemde butun ilgili raporları olmasına rağmen. sen gozdekı amelıyattan bahsediosun bide
Sizin adamınız var mı?
Yanlış şeyler duymuşsunuz çevrenizden.