Anlaşmalı başanmayla ayrıldığım eşim çocuğumu bana geri gönderdi
Anlaşmalı olarak boşandığım eski eşim ... kendisi için 300 çocuğum için 450 tl nafaka alıyordu ayrıca bana ait olan evimde 10 yıl oturma hakkı...ve eşyaları ona bıraktım...fakat kasım ayından itibaren çocuğumu evden kovdu ve bana gönderdi. Ben bu süre içinde nafaka ödemeye devam ettim.Sözleşme maddesini bozduğundan dolayı nafaka indirim davası açtım ...ayrıca motoruma ve arabama zarar verdi onun içinde şikayet ettim.. ev telefonum ve iş yerimden de devamlı rahatsız etti beni...fakat herhangi bir yaptırım bulunmadı...ikinci nafaka indirim davamda da çocuğuma yalan söyletti kovulduğunu bende kaldığını kabul etmedi çocuğum...eski eşim yüzünde sahip olduğum borçlarım yüzünden erken emekli oldum.2 sene maaş alamayacağım emekli ikramiyemdende hiç bir şey kalmadı.Dava çocuğumun psikiyatr tarafından dinlenmesi üzere ertelendi.ne yapacağımı bilmiyorum...bu durumda bana bilgi verebilirmisiniz
Cevap: Anlaşmalı başanmayla ayrıldığım eşim çocuğumu bana geri gönderdi
ayrıca rahatsızlık duyduğum bir konu daha var ... hangi ay nafaka paramı geç ödesem eski eşimin avukatı tarafından telefonla tehdit ediliyorum...bana gerçekten yardım ederseniz sevinirim...
Cevap: Anlaşmalı başanmayla ayrıldığım eşim çocuğumu bana geri gönderdi
Bu konularda bilgisi olan varmıdır....