Konumu okuyup bilgilendirirmisiniz biraz karışık gibi
konudan vazgectim kusura bakmayın
Cevap: konumu okuyup bilgilendirirmisiniz biraz karışık gibi
Alıntı:
kharambol rumuzlu üyeden alıntı
şimdi benim boşanma davam devam ediyor nafakada ödüyorum ve eşimi internette bi arkadaşlık sitesinde buldum başka bi resim koydum arkadaşlık talebi yolladım mesaj attım sonra o bana yeni numarasını yazdı mesaj attım sonra mesajlaştık onla ben onun agzından bilgiler aldım baya nedesem yani baya delil topladım kendi beyanını ters düşürecek bununda cezası varmıdır bir nevi onu kendi cümleleriyle vurup davamı kazanmam için gerekli olan herşeyi söyledi yani konu konuyu açtı oda anlattı mesela bunu mahkemeye delil olarak sunabilirmiyim
Konuyu biraz daha açarsanız biryerelre varılabilir.. Elbnette her türlü belge bilgi manüpüle edilemdiyse, değiştirilmediyse, üzerinde oynanmadıysa kullanılabilir..
Onu yapacağınıza tatlı tatlı kendinize bağlayıp ikinci baharınızı yaşasanız olmazmı?
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Onu yapacağınıza tatlı tatlı kendinize bağlayıp ikinci baharınızı yaşasanız olmazmı?
Buda iyiydi hocam. Ama hanımefendi karşısındaki taze elemanın eski kocası olduğunu görünce kıyametleri kopartırsa nolcak.. Sıkıntı olmazmı sizce...
Kalbini kazanırsa dünyanın nafakasından kurtulacak ama.
benim boşanma davam devam ediyor ilk mahkeme oldu ama boşanma tebligatında baştan aşağı beni karalıyor tabi eşim ama benim bilmediğim şeyler dahi varmış onları mesajlaşmaya başlayınca öğrendim ben farklı biri olarak kendimi tanıttım oda bana numarasını verdi mesajlaşıyoruz sadece bende ağzını arıyorum kendime delil bulmak için verdi de neler anlattı ben soruyorum masustan neden böyle oldu ayrısın felan diye bana koz verdi baya mahkemeye sununca beni kazandıracak cümleler söyledi bunun mahkemede sucu yoktur heralde hem evliyken başkalarıyla konuşuyor hemde hemen numarasını veriyor hemde benim arkamdan konuşuyor hemde benim arkamdan oyun oynuyor ama bilmiyorki anlattığı kişi benim :)
Ateşle oynuyorsun dostum :)
Alıntı:
benim boşanma davam devam ediyor ilk mahkeme oldu ama boşanma tebligatında baştan aşağı beni karalıyor tabi eşim ama benim bilmediğim şeyler dahi varmış onları mesajlaşmaya başlayınca öğrendim ben farklı biri olarak kendimi tanıttım oda bana numarasını verdi mesajlaşıyoruz sadece bende ağzını arıyorum kendime delil bulmak için verdi de neler anlattı ben soruyorum masustan neden böyle oldu ayrısın felan diye bana koz verdi baya mahkemeye sununca beni kazandıracak cümleler söyledi bunun mahkemede sucu yoktur heralde hem evliyken başkalarıyla konuşuyor hemde hemen numarasını veriyor hemde benim arkamdan konuşuyor hemde benim arkamdan oyun oynuyor ama bilmiyorki anlattığı kişi benim :)
İspatlayamazsan sen yanarsın ama.. O mesajları e-mailleri vs delil haline getirmelisin..
neden ateşle oynuyorum masum olduğumu nasıl kanıtlayacağım ozaman anayasa erkekleri korumuyor kadın hep haklı ben darp etmiyorum zorlama yok ben soruyorum o anlatıyor sadece ama yanlış kişiye anlatıyor ben nafaka ödüyorum o başkalarıyla konuşuyo geziyo tozuyo hayatını yaşıyo benim sucum ney nasıl masum olduğumu kanıtlarım kendi ağzından benim masum olduğumu belirtiyor ama
emailleri yazıcıdan cıktı yaptırcam telefonda onun üstüne kayıtlı benimkide benim üstüme mesajlarıda kayıt yapcam kağıda döküp vereceğim hakime bana bağırmaz heralde nasıl böyle yapıyorsun diye
Alıntı:
neden ateşle oynuyorum masum olduğumu nasıl kanıtlayacağım ozaman anayasa erkekleri korumuyor kadın hep haklı ben darp etmiyorum zorlama yok ben soruyorum o anlatıyor sadece ama yanlış kişiye anlatıyor ben nafaka ödüyorum o başkalarıyla konuşuyo geziyo tozuyo hayatını yaşıyo benim sucum ney nasıl masum olduğumu kanıtlarım kendi ağzından benim masum olduğumu belirtiyor ama
emailleri yazıcıdan cıktı yaptırcam telefonda onun üstüne kayıtlı benimkide benim üstüme mesajlarıda kayıt yapcam kağıda döküp vereceğim hakime bana bağırmaz heralde nasıl böyle yapıyorsun diye
Yeni bir e-mail adresi al. Ordan yazışmaya başlayın. Yazışmalarınızı dijital olarak kaydet. E-maillerinide. itiraf ettireceksin başka yolu yok. Ama karşı taraf manupüle edildi kurgulandı vs derse hakimde buna inanırsa yandınki hemde ne yanma.. Marmara çırası gibi...