Yeni kredi kartı uygulaması

Değerli üyeler benim 5 ayrı bankaya kredi kartı borcum var benim öğrenmek istediğim temerrüte düştükten tarihinden bu zamana kadar yaptığım ödemeler ne şekilde hesaplanacak benim kanundan anladığım kadarıyla temerrüte düştüğüm tarihten bu zamana kadar MB faiz oranları üzerinden hesaplanacak ama önceden ödediğimiz paralar ne olacak ben nasıl bir yol izlemeliyim teşekkür ederim

Cevap: Yeni kredi kartı uygulaması

Alıntı:

farukönge rumuzlu üyeden alıntı

Değerli üyeler benim 5 ayrı bankaya kredi kartı borcum var benim öğrenmek istediğim temerrüte düştükten tarihinden bu zamana kadar yaptığım ödemeler ne şekilde hesaplanacak benim kanundan anladığım kadarıyla temerrüte düştüğüm tarihten bu zamana kadar MB faiz oranları üzerinden hesaplanacak ama önceden ödediğimiz paralar ne olacak ben nasıl bir yol izlemeliyim teşekkür ederim

http://www.bddk.org.tr/KrediDuzenleme/Default.aspx
Bu Adrese Gir Gerekli Bilgileri Yaz Sana Borcunun Ne Şekilde HEsaplanacağını Gösteriyor Zaten.

Cevap: Yeni kredi kartı uygulaması

fakat orada temerrüte düştüğün rakamdan itibaren hesaplıyor.temerrüt tarihinden bu zamana kadar yapmış olduğun ödemeleri düşmüyor (varsa maaşından kesilen paralarda dahil)benim sorunum bunlar nasıl düşülecek.
örnek olarak geçenlerde bankanın avukatına gittim elimde bursa 1.icradan ödeme emri var 18.03.09 da yollanmış borç 1671 tl (848 tl borçtan düşülmüştür yazıyor) avukat bana 2200 tl borç çıkarttı.2008 kasım ayında temerrüte düşüyorum 1300 tl ile 848 tl ödeme yapmışım bu zamana kadar ve hala 2200 tl borcum var bddk da hesapladığım zaman 1405 tl borç çıkıyor 848 tl düşülmeden benim sorunum bu yatırdığım paralar nasıl düşülecek 
bir bankaya veya varlık yönetimine nasıl bir tebligat yollamalıyım bir örnek varmı bana yollayabilirmisiniz teşekkürler