-
Trafik cezası
Herkeze merhaba şimdiden ilginizden dolayı çok teşekkür ederim bundan 1 sene öncesine kadar opel marka bir arabam vardı arabamı sattım fakat satmadan önce 85.YTL lik bir tırafik cezam vardı. Bu araba bendeydeke 3 arı zaman larda yanlış parketme ve hatalı sollamalardan trafik cezası yemiştim arabamı satarken ikisi çıktı ve bende odedim en son yediğim trafik cezasını unuttum aklımdan tamamen çıkmış oturduğum adrese aylar sonra vergi dairesinden yazı geldi 3 katına çıkmış ceza gidip konuştum ve 3 taksite böldüler hemen ilk taksitini yatırdım geriye iki taksit kaldı ben memurum taynim çıktı ve taşındım masraflardı telaştı yeni işyerime adapte olmak derken ikinci taksiti ödemem gereken sürenin üzerinden 2 ay geçti şu sıralarda da okullar açılıyor ve ne yazıkkı param yok bunu ödicen bu kacınılmaz ama vergi dairesinede gidemiyorum korkudan beni tutuklarlar diye purosüdür nedir ne yapmam gerek bana yol gösterin teşekkürler.
-
Yapılan taksitlendirme iptal edilerek borç, faiziyle birlikte muaccel hale gelecektir. Bu cezanın tahsili için de size ödeme emri gönderilebilir. Fakat korkmayın; vergi dairesine giderseniz sizi tutuklamazlar.
-
Cevap: Trafik cezası
Merhabalar..
Ben Ehliyetsiz Motor Kullanirken Yakalandim..Trafik Ceza Yazmadi Savciliktan Mahkeme Kağidi Gelecekmiş Savci Yazacakmiş Cezami.. 2009 a Göre ne Kadar Ceza Yerim ? Yediğim Cezayi Nasil Ödeyebilirim? Yani Taksitlendirme oluyormu..Bilgi Verirseniz Sevinirim..Şimdiden Teşekkür Ediyorum.