Çek Üzeirnde İmza Yetkim Olmadığı Halde Gelen İcra Hakkında..
2008 mayıs ayında faaliyete geçen şirketin %20 hissesine sahiptim.Şirket iflas etti.Ne şirket için nede şirkete ait çekler için imza yetkim olmamasına rağmen ödenmemiş çeklerden dolayı evime icra kağıdı gönderildi.Bu konu hakkında nasıl bir yol izlemeliyim.Yardımcı olursanız teşekkür ederim..
Cevap: Çek Üzeirnde İmza Yetkim Olmadığı Halde Gelen İcra Hakkında..
Ödeme emri altındaki açıklamaları okuyunuz. Ne tür bir takip yapılmış ne tür bir ödeme emri tebliğ edilmiş bilmeden yönlendirme yapmak yanlış olur. Mümkünse vakit geçirmeden evrakı bir avukata götürünüz.
Engin Bey öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Bana gelen icra kağıdını kabul etmedim tebliğ edilmemesi açısından sanıyorum şu an muhtarlıktadır sizce gidip kağıdı tebliğ alsam mı?alırsam bir sorun olur mu yada bu dava hakkında profesyonel bir şekilde bana yardımcı olabilirmisiniz herhangi bir avukat tanımıyorum çünkü...İyi çalışmalar...
Tebligatı almayıp muhtarlığa bıraktırmakla veya imzadan imtina nedeniyle dosyasına iade edilmesine sebebiyet vermekle hata etmişsiniz.
Hakkınızda girişilen işleme yasal haklarınızı kullanabilmekten mahrum bırakmışsınız kendinizi. Size ön bilgi mahiyetinde yardım edebiliyoruz profesyonel yardım için tanıdığınız veya tanıdığınızın tanıdığı bir avukatla görüşmelisiniz.
başımıza ne geldiyse bu cehaletimiz yüzünden geldi çok teşekkür ederim engin bey eğer müsait olursanız size başka konular hakkındada danışmak isterim sercanalagoz@hotmail.com