Ankara hukuk kontenjan arttırdı
Arkadaşlar bugün itibariyle AÜFH kontenjanı 600 den 800 e çıkarılmıştır... İstanbul ve Marmara Hukuk geçen seneki gibi.. Hayırlı olsun!!
2009 Kontenjan klavuzunda detaylı bilgiler mevcut linki veriyorum direkt ulaşabilirsiniz :ftp://dokuman.osym.gov.tr/2009/2009_...UZU/tablo4.pdf
Cevap: Ankara hukuk kontenjan arttırdı...:
Masallah seneye kontenjanlar 1000i bulur gibi gözüküyor.:kızgın:
Umarim ilgili yetkililer bu kontenjan artisina bir dur der artik..
Alıntı:
yargiman rumuzlu üyeden alıntı
Masallah seneye kontenjanlar 1000i bulur gibi gözüküyor.:kızgın:
Umarim ilgili yetkililer bu kontenjan artisina bir dur der artik..
Sorma bi AÜHF li olaraktan o binaya nasıl sığacağımızı merak ediyorum:) !
Tercih edecek kardeşlerimiz için iyi bi haber belki ama kimse alınmasın benim için garipsenecek çok yönü var...
bu artış bu yılki öğrenci alımında fakültenin öss başarı sırasını dha da aşağı çeker mi sizce??
Çekmez...2000 li sayılara düşmemiz çok zor düşsek bile daha da aşağıya inmeyiz.Ne de olsa Ankara Hukukuz.Herkesin ilk tercihi olan fakülte... :)
Alıntı:
sinan|7| rumuzlu üyeden alıntı
bu artış bu yılki öğrenci alımında fakültenin öss başarı sırasını dha da aşağı çeker mi sizce??
Geçen sene 1900 küsürlerdeydi bu kontenjan artışıyla birlikte bu yıl 2000-2500 arası bir yerlerde olacağını tahmin ediyorum..Puan olarak da 344 veya 45e tekabül ediyor...
Cevap: Ankara hukuk kontenjan arttırdı
AÜHF öğrencisi adayıyım. Benim puanım kontenjanlar artmadan önce de tutuyordu. Ama düşünüyorum da hayalimdeki AÜHF'ye az bir farkla ulaşamasaydım üzülürdüm. Bu durum belki de böyle bir ksım insana yarıyordur.
Bu açıdan artışlar iyi gibi görünse de, tabi ki hiç de iyi bir sonu olmaz gibi görünüyor.
Cevap: Ankara hukuk kontenjan arttırdı
Ben okulu kazandığım sene 400 kişiydi =)
Ne zaman 600 oldu da şimdi 800'e çıktı :D