Nufusta Fazla Gorunen Bir Kişiyi Nufustan Nsıl Düşürebiliriz.
Saygılarımla...
Printable View
Nufusta Fazla Gorunen Bir Kişiyi Nufustan Nsıl Düşürebiliriz.
Saygılarımla...
Nufus kayıt örnegınde Bir kişi fazla gorunuyor Babam vefat ettigi için veraset acamıyoruz bu fazla gorunen kişinin imzası gerekiyor ama boyle bırkısı yok sadece ismi var yardımcı olursanız sevınırım...
Nasıl böyle bir kişi yok nasıl kaydedilmiş kim kaydetmiş bu şahsı?
İsmi cinsiyeti TC nosu vs bilgileri, hastane kayıtları varmı?
TC numarası var dogum tarıhı bekar ve sağ anne adı baba adı aynı ama 1966 dogumlu o yıllarda nufusa kaydederken bır yanlıslık oldu heralde nufus mudurluğü arastırdı kutuktede gorunuyor ama biz bunu busene farkettık ama sadece resmi olarak var bıyolojık olarak oyle bırı yok
Anneniz yaşıyormu?
evet sordum o yok dıyor en buyuk ablam 67 dogumlu annem boyle bırını kaydettırmedım dıyor
Anneniz kayıt düzeltme davası açsın derim. Kolay olmayacak gibi geliyor bana.
Pekı Tesekkur Ederım umarım cok zor olamaz kayıt duzeltme davası bırde nufus mudurlugu bu kısıyı resmı olarak oldurmenız gerekıyor dıyor
bizimde başımızda bi problem var.annem almanyada 1967 yılında kardeşimi dünyaya getirmiş fakat 5 ay içersinde kardeşim ölmüş.ozmanlar nüfustan da düşürmemişler.şuan dünyada değil fakat nüfusta sağ gözüküyo.annem vefat etti.kardeşiminde öldüğüne dair hiç bir belge yok elimizde bunu nasıl düşürebiliriz. yardımcı olrsanız sevinirim.