-
Muvazaa
öncelikle selamlar..ben 2 tane kız kardeşe sahibim..babam sağlığında üzerinde bulunan 100 dönümlük arziden 60 dönümünü bana satış yoluyla verdi.annem şu anda sağ ve benle birlikte yaşıyor..2 tane kız kardeşim yanlarına annemide alarak bu satışın muvazaalı olduğunu ileri sürerek bana dava açtılar..ben yıllardır çiftçilikle uğraşıyorum ve bu tarlaları ektim biçtim..ve babam sağlığında kızkardeşlerime benim köydeki beslediğimin hayvanı ve ya yetiştirdiğim diğer ürünleri satarak kazandığım parayla kızkardeşlerime yardımda bulundu ve bunun karşılğı olarak da bana bu yerleri verdi..bu davada benim hakkımı savunmam için nasıl bir yol izlemem lazım..ve davayı diyelim ki kaybettim..araziler satışa mı sunulur yoksa onları da ortak mı yaparlar bana..bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim....
-
Re: Muvazaa
cevapp yok mu?yardımcı olabilirseniz sevinirim...
-
Satış iptal olur, kardeşleriniz ile ortak olursunuz...
-
kazanma şansımız nedir peki?nasıl bir yol izlemem lazım.ben böyle bir şey olacağını hiç düşünmemeiştim babamla aramızda herhangi bir sözleşme falan yoktu..ve bana bir de bu davanın sonunda satışa gidileceğini söylüyorlar.eğer bu davayı kaybedersem satışa sunualacakmış..onun için ayrı bir dava gerekmiyor mu?