Kiracının ev sahibinden alacağı
Merhaba
benim sorunum şu: Ekim 2008 ayında banka yoluyla almış olduğum üç (3) ton kömürü ev sahibi ve kiracıların bilgisi dahilinde üç katlı ve altı daireli binanın bodrum katına bıraktım. kömürü satın aldığım şahıs getirdi,ev sahibi ve kiracıların kömürü aldığımdan bilgisi var. buraya kadar bir problem yok. bundan sonra benim işim gereği bu şehirden ayrılmak zorunda kaldım. ev sahibi ile kömürün orada kalması ve eşyalarımın ise boşalttığım dairenin bir odasında kalması ve bunun karşılığında herhangi bir ücret talebi olmayacağı konusunda anlaştık.çıktığım daireye bir odasında benim eşyamın olduğunu bilerek başka bir kiracı girdi. 01 haziran 2009 tarihinde evi taşıyacağımı söyleyip kömürün ücretini talep ettiğimde ev sahibi dahil olmak üzere hiç bir kiracı buna yaklaşmadı. buna mazeret olarakta; senin kömür vardı dışarıdan almadık onu yaktık dediler. yeni kiracı eşyanın yerine saydı. bu durumda mağdur olduğumu düşünüyorum. bunun için yapabileceğim bir şey var mı? mahkemeye versem ne yapabilirim ve bu dava ne kadar sürer?
kömürün alım değeri( dekontu mevcut) 2000 TL.(ikibin TL.)
Teşekkürler.
Re: Kiracının ev sahibinden alacağı
arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu
Re: Kiracının ev sahibinden alacağı
Alıntı:
senolholep rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu
benzer durumu erzurumda bende yaşadım...param kaldı alamadım...sıze cıddı haksızlık yapılmış...