-
Darp ve ağır hakaret
Merhaba benim başıma böyle bir olay geldi evimize gitmek için minibüse binmiştik ve ineceğimiz yere ulaşmıştık arabadan inerken karsıya geciyorduk ve adam birden geri vitese takıp hızlı bir şekilde koluma çarptı.Yanımda bulunan annem adama ''ne yapıyorsun sen dedi'' adamda ağir bir tavırla''gördüm sizi diyip'' cevap verdi annemde ''iyiki gördün'' diye bir cevap verdi minibüs şöförü olayı buyuterek ağir hakaret ve küfür ederek kendini savunmaya çalışıyordu o sırada minibüscünün eşi olaya dayanamayıp annemin üzerine hakaret ederek saldirdi bende yanimda bulunan göz yaşartici spreyi kadına sıktım.Bu sırada minibüs şöförü arabadan ''sizin kafanızı aslavtta kazıyacam'' diyerek bir tehdit de bulundu.Arabadan inip üzerimize gelmeye başladı bu sırada devriye gezen bir jandarma ekibi olaya müdale etti.
Benim aklıma takılan soru ise benim yaşım 15 ve biber gazını taşıma sebebim daha önce 4-5 kere gasp a uğramamdır.Acaba bu olayda benim suçum varmı,bende ceza alabilirmiyim ?
-
Re: Darp ve ağır hakaret
Çorbanıza sıkmadınız değilmi biber gazını?
Kendinizi ve annenizi saldırıdan savunma amaçlı yaptığınızı iddia ve ispat yoluna giderseniz meşru müdafa ve zaruret hali gibi sebeplerden istifade edip ceza almayabilirsiniz. Geçmiş olsun.
-
Hmm teşekkürler zaten jandarmaya gittiğimizde ifademde anneme vuruldukdan sonra ben kadını uzaklaştırmak için sıktım.Minibüs şöförü hakaret ve küfür ederken hiç bir şekilde agzimi bile açmadim saldiriyi bekledim.Sonra hastaneye gittik ve rapor tutuldu.Ben zarar görmemiştim,Annemin koluna eşi vurunca morarma oldu darp a giriyor herhalde jandarmadaki görevliler bu zararsız bir şey diyip mahkemede onlar suçlama yaparsa delil olarak zararsızdır dıye kullanıcaz başıma gelene bakın iyiki annemin yaninda gitmişim :)
-
Aferin sana annesinin kızı...
Geçmiş olsun tedbirli davranmaya devam edin. Esenkalın.
-
Cinsiyeti profilde yanlış ayarlamışım herhalde erkeğim :):):)
-
Biber gazıyla dolaşıyosun ama bravo.
Tebrik ediyorum yine de bıçak silah yerine biber gazı daha akıllıca.
Babasının oğlu diye düzeltiyorum.
Esenlikler küçük kardeşim.
-
Eskiden düzgün biriydim insan 4-5 kere gasp a uğrayınca mecbur güvenliğimi korumak amaçlı birşey bulundurmam gerekir.Benim aklım yerimde öyle aletlerle işim olamaz :) Çok teşekkürler.