Merhaba,
KKTC'de davama bakmasi icin tuttugum avukatin vekaletini (Avukatlik Varakasinin) nasil iptal edip avukati davadan azledebilirim. Bu konuda bilgisi olan varsa ve sorumu yanitlarsa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Tommy_Onay
Printable View
Merhaba,
KKTC'de davama bakmasi icin tuttugum avukatin vekaletini (Avukatlik Varakasinin) nasil iptal edip avukati davadan azledebilirim. Bu konuda bilgisi olan varsa ve sorumu yanitlarsa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Tommy_Onay
Vekaletten örnek varsa elinizde en yakın notere gidin ibraz ederek azilname yollayın. Örnek yoksa da noter genel bir azilname düzenleyip yollayabilir. Kolay gelsin.
.................................................. ..............................
.................................................. ..............................
Merhaba Engin bey,
yanitiniz icin cok tesekkur ederim. Ancak ben ingilterede ikamet ediyorum, bu belgeyi buradaki KKTC konsoloslugundan almam mumkun olurmu acaba?
Bahsi gecen avukat davali oldugum kisiler ile is birligi icerisine girmis, bunu baska bir avukatin dosyami incelemesi ile anldim cunku bir yil once verdigim davayi daha iki ay once acmis. Bu durumu sordugum zaman da bana kufur edip telefonu kapatti. Yani hem parami aldi hemde, zamanim bosa gecti, dosyami da geri vermiyor. Ayrica davayada artik bakmayacakmis, yani madur oldum. Baroya muracat ettim ama taninan bir avukatmis diye kimse birsey yapmak istemiyor, baska bir yere sikayet etmem mumkunmudur?
Cevap verebilirseniz cok memnun olurum. Tesekkurler.
Tommy_Onay
KKTC konsolosluğundan azilname gönderebilirsiniz. Konsolosluklar vekaletname düzenleyebiliyor dolayısıyla azilname de düzenleyebilir.
Siz gerekli yerlere müracaatınızı yapın gerisi yetkililerin işi. Kolay gelsin.
Somut olayı bir de avukatınızdan dinlemeyi çok isterdim.
Vekaletnameyi düzenleyen kurum azilnameyi de düzenler.
Zaman ayirip cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.
Tommy_Onay