Biyolojik ailem 16 yıldır anne baba bildiğim kişilerden beni almak için nufüs duzeltme davası açtılar
merhaba
ben 1.08.1993 doğumluyum.1 aylıkken biyolojik anne ve babam yani hala ve enişte bildiğim insanlar beni suanki sosyolojik aileme verdiler.nufus cıkarılmadıgı icin öz anne babammış gibi nufus cıkarıldı.sosyolojik babam biyolojik annem ile kardeştir.1 aylıkken evde 6 kardeşim olduğu ve bakamıyacak durumda olduklarından ve biyolojik annemin sinir hastası olması nedeniyle beni kendi rızalarıyla evlat olarak verdiler.biyolojik ailem adıyamanda yaşar.ve ben izmirde yetiştim.16 yıl bana büyük özen ve sevgiyle bakıldı.ama aile içi sorunlarımız yüzünde sosyolojik anne ve babam anlaşarak tek celsede ayrıldılar.bunun üzerine biyolojik ailem nufus duzeltme davası açtılar.bugunlerde davanın gerekçeli kararı belli olacak.dava sonucuna göre nufusun duzeltilmesine kayyum olarak hiç tanımadığım amcam olduğunu duyduğum şahsın belirlenmesine karar verildi.fakat ben her yıl gorüşmeme rağmen biyolojik ailemi bir gerçek ailem gibi göremiyorum.yaşam koşulları bana verebilecekleri manevi değerler kısıtlı.en önemlisi anne bildiğim kişiyle birbirimizi çok sevdiğimizden ve ondan ayrılamayacağımdan dolayı bunu kesinlikle istemiyorum.bu aşamada ne yapılabilir ??
Re: Biyolojik ailem 16 yıldır anne baba bildiğim kişilerden beni almak için nufüs duzeltme davası açtılar
Ayrıca bugüne kadar başarılı bir öğrenci olmama rağmen dava sürecinde psikolojik sebeplerden dolayı başarımda düşüş oldu.Sosyolojik annem bu davada benim yıpratılmam yüzünden manevi tazminat davası açabilir mi?