Ölümle tehtit edilip paramız alınmaya çalışıyo ama..
Değerli hukukçularımız iyi çalışmalar diliyorum;
Bahsettiğim konuyu geçen haftalarda burda sizlerle paylaşmıştım.mülk sahibim benim borcum olduğunu idda ederek 2 yıl önce boşandığım eşimden parayı tahsil etme yoluna giderek eski eşimi ve çocuklarımı kendi cep telefonundan aramak ve mesaj çekmek suretiyle tehtit etmişti.eski eşim savcılığa başvurmuştu ve bu kişi eski eşimden parayı almak için geldiğinde suç üstü yapılarak polisler tarafından yakalanmıştı.fakat tutuklanmadı yani serbest bırakıldı (anlamak çok güç).dosya şu anda savcı beyde hazırlık aşamasında.konuyla ilgili sorularım olacak cevaplarsanız çok mutlu olucam efendim.
1-Bu şekilde tehlike arzeden bir durumda bu kişi neden serbesçce dolaşıyor?
2-Savcı bey hakkında dava açacakmı açacaksa bu dosya ağırcezadamı yoksa asliye cezadamı görülecek.
3-Duyduğum kadarıyla bu kişi inkar etmiş 6 yıldır kullandığı cep telefonundan yapılan aramaları ve ölümle tehtit ettiği mesajları kendisinin yapmadığını söylemiş:)
4-Şu anda 3. şahısları araya sokarak eylemine devam etmeye çalışmaktadır.
5-Sanmıyorum fakat savcılıkta adamları varsa (çünkü buranın yerlisi ve çevresi var)bu olaydan sıyrılabilirmi?
6-Suçu benim üzerime atarak eski eşiyle beraberler bana bunu onlar yapmışdır demiş.ama cep telefonundan yapılan ve çekilen mesajları benim haberim yok diye cevaplamıştır.bu durumda savcı ve hakimin kanatı ne olur acaba.
Verceğiniz ayrıntılı cevaplardan dolayı şimdiden çok teşekkür ederim.
saygılarımla.
Re: Ölümle tehtit edilip paramız alınmaya çalışıyo ama..
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=58106
Belirttiğim linkteki tarafınızdan açılmış olan konunuzdan devam edebilirsiniz.
Kilit.