3 yıldır sonuçlanmayan olay
sa arkadaşlar 3 yıl önce açtığım ogrish sitesi hacklenip yüzlerce üye ve konu silindi kişilerin ip lere ve mac adreslerini sunucudan alıp savcılığa verdim ancak 3 yıl geçmesine rağmen hala bi olay yok şimdi o kişiler beni yine tehdit ediyor bunun polisin suçu olduğunu düşünüyorum eminiyet müdürlüğüne dava açabilirmiyim
Re: 3 yıldır sonuçlanmayan olay
3 yıl çok beklemişsiniz şikayet ettikten üç ay sonra dosyanıza baktırıp yapılabilecek bir şey varsa yani yazı yazılacak kurum veya yazıya cevap vermeyen kuruma tekid gibi savcılıktan dilekçe ile takibini isteyecektiniz.
Savcılıkta sürüncemede kalan dosya için gerekirse savcının değiştirilmesini başsavcılıktan isteyebilirdiniz.
Emniyete açılacak bir davadan bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
3 yıl çok beklemişsiniz şikayet ettikten üç ay sonra dosyanıza baktırıp yapılabilecek bir şey varsa yani yazı yazılacak kurum veya yazıya cevap vermeyen kuruma tekid gibi savcılıktan dilekçe ile takibini isteyecektiniz.
Savcılıkta sürüncemede kalan dosya için gerekirse savcının değiştirilmesini başsavcılıktan isteyebilirdiniz.
Emniyete açılacak bir davadan bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Merhaba Sn: Engin Bey
Bende 4 ay önce sitem hacklenmişti ip numarayla beraber verdim ancak hala bir bilgi ses seda yok sizce 4 ay geçmesi normalmidir? çünkü bazı bilişim suçların da 1 ay veya 2 ay da bulunduğunu okuyorum..
4 ay geçmesi normalmidir ?
Saygılarımla
4 ay geçmişse dosyanıza bakmanızın zamanı gelmiştir. Gidip ne yapıldığını bir öğrenin derim. Savcılık kalemi ilgili yerlere yazı yazmışmı yazmışsa cevap vermeyen kurum varmı cevaplar gelmişse bundan sonraki aşama nedir diye.
Boş boş bekleniyorsa savcıyla görüşmenizi tavsiye ederim.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
4 ay geçmişse dosyanıza bakmanızın zamanı gelmiştir. Gidip ne yapıldığını bir öğrenin derim. Savcılık kalemi ilgili yerlere yazı yazmışmı yazmışsa cevap vermeyen kurum varmı cevaplar gelmişse bundan sonraki aşama nedir diye.
Boş boş bekleniyorsa savcıyla görüşmenizi tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim. Çünkü bugünkü koşullar da 4 ay geçmesi olayın sıcak sıcak bulunması gerekirken bayağı bi geçti zaman çünkü
Umarım sonuç alırım takipsizlik olmaz olay
Saygılarımla
Soruşturmanın tamamlanması yere göre, konuya göre ve durumun açıklığına göre değişkenlik gösterir. "1-2 ayda biter, 4 ay fazladır, 5 ay geçmişse düşmüştür" gibi yorumlar sağlıklı değildir. Her dosyanın kendine münhasır özellikleri bulunmaktadır. Cumhuriyet savcılığından gerekli bilgiyi alabilirsiniz.