-
Asker maaşı
ii günler ben danışmak istediğim konu şu:benim eşim asker firarisiydi sonra kendisi teslim oldu şuan asker askerliğinden 9 ay sayıldı geriye kalan 6 ayının 3 ayını tamanladı bende o askere teslim olduktan sonra asker maaşına başvuru yaptım(maddi durumum müsait olmadığıu için) bağlı bulunduğum belediye ye başvuruyu gerçekleştirdim 1.5 ay sürdü araştırmaları ve şimdi sonuçlandı dosya iptal sebeb asker firarisi olmasıymış sizden ricam böyle bir yasa var mı bana acil cevap verirseninz sevinirim.(benim dosyamla ilgilenen memur başka yere gitti yerine gelen memur bana senin ihtiyacın mı var gibi terimlerde bulundu benim 4 yaşında ve 9 yaşında okula giden çocuklarım var ve maddi konuda yardımcı kimse yok tek gelir getiren eşimdi şuan annemin evinde kalıyorum evimi bozdum) lütfen bana yardımcı olun engin bilgilerinizle
SAYGILARIMLA
-
Re: Asker maaşı
böyle değerli ve insanlara ışık tutan bir site de sorumu cevaplayacak bir tane avukatın olmaması beni çok üzdü.:((
-
Re: Asker maaşı
Bulunduğunz bölge belediyesinin bir yardım uygulamasıdır bahsettiğiniz asker maaşı.
Ne bahsettiğiniz gibi bir maaşın ödenmesi, ne de başvurunun kabul edilip edilmeme şartları ile ilgili bir yasa yok.