Facebookta Şahsı Kitleye Hedef Göstermek ve Bayraga Hakaret
Merhabalar, fcebookta fenerbahçe grubunun yoneticilerinden biriyim 1 250 000 uyemiz var. ve rakip takim galatasaray'in da neredeyse bir o kadar üyesi var.
Bugun basima gelen ve beni inanilmaz rahatsiz eden bir olayi sizlere danismak istedim. Bir sahisla mesajlasmam olmustu. Bu mesajlasmayi photosopla degistirerek, kendi topluluklarinda yani Galatasaray hayran sayfasinda 1 100 000 kisinin gorebilecegi RESIM galerisinde teşhir etti.
Onemli Olan mesajlasmamin teshir edilmesi degil. bu mesajlasmayi photoshopla tamamen degistirerek benim agzimdan TURK BAYRAGINA kufur yazmis, ve benim TURK bayragina kufur ettigimi iddaa ettigi mesaji bu 1 100 000 kisiyle paylasti. Altina turk bayragina kufur ettigime dair yazilar yazdı ve bu 1 100 000 kisiye beni, gercek adimla kullandigim facebook hesabimi HEDEF GOSTERDI. sayisiz kufur aldim soylemedigim seyler yuzunden. Resmi koydugu yere facebook profil adresimi de yazdi, buna dersini verin gibisinden.
Hic yapmadigim birsey yuzunden aldigim bu tepkiler ve photoshopla tum soylediklerim degistirilerek Kendi Agzimdan bayraga kufredilmis gibi gosterilmesi kendi grubumda tanınan ve saygı duyulan biri olarak inanılmaz canımı sıktı.
Bayraga acikca kufrediliyor bu resimde benim agzimdan. Orjinal mesajlasma hala silinmemis olarak facebook hesabimda duruyor, boyle birseyi asla soylemedigimi , bu kisinin beni hedef haline getirdigini rahatlikla ispat edebilirim.
Sayfasinda 1 100 000 kisiyle paylastigi resmin ekran goruntusu ve yazici ciktisi elimde mevcut. Galatasarayli adminler tarafindan silindi bu resim daha sonra, fakat silinmeden onceki adresi elimde mevcut. bu resimler silinse de facebook'un databesinde duruyor. bunu yapanin facebook profil adresi, adi soyadi, agzimdan bayraga ettirdigi kufurler'in ekran goruntusu ve ciktisi, daha sonra sıkıysa beni mahkemeye ver hicbirsey olmaz dedigi ORJINAL FACEBOOK HESABIMDA HALA duran mesajlar hepsi duruyor.
Ben bu sahsin beni 1100 000 kisiye yapmadigim birsey icin hedef gostermesinin, benim agzimdan yazarak Bayraga kufretmesinin, bana haketmedigim halde bir suru galatasaray taraftarina kufrettirmesinin, cezasini cekmesini istiyorum. Direk Adim soyadim verilerek yapilan bu ifşa ve bayragimiza hakaret CEZASIZ KALMAMALI.
Bu kisi gereken cezayi alir mi ? Nasil bir yol izlemem gerekiyor, cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden siz degerli hukukseverlere tesekkur ederim.
Re: Facebookta Şahsı Kitleye Hedef Göstermek ve Bayraga Hakaret
Avukatınızdan profesyonel destek alıp, Cumhuriyet savcılığına şikayette bulunabilirsiniz. Elinizdeki delillerin "delil" vasfı taşıyıp taşımadığı değerlendirilmeli ve detaylı çalışma yapılmalıdır.