Dondurma makinesi kiralama
Değeri 10.000 ile 20.000 arasında olan makinamı kiraya vermek istiyorum örneğin bir iş yerine nasıl bir yol çizmeliyim ? makinamı örnerğin 3 aylığına verdim ve o işyerine 3 ay uğramadığmı varsaysak kiracı makinamla birlikte kaybolsa ortalıktan ne yaparım ? teminat senedi almamı öneriyolar bunuda açıklarsanız sevinirim..
Senet doldururken dikkat edilecek unsurlar
3 aylığına makina kiralıyacağım için birine teminat senedi almayı düşünüyorum en az 9.000 lık teminat senedi nasıl doldurulur ? herhangi bir boş senet olur mu? ve nelere dikkat edilmesi gerekir mesela makinemin başına gelecek kazaları ne şekilde atlatırız hiç bir bilgim yok bilen kişiler yardım edebilir mi?
Arızalanan dondurma makinesi
Arkadaşlar şöyle bir sorun var. Ben bir dondurma makinesi aldım 4.500 tl ye, 2.000 peşin verdim 2.500 e de senet yaptık tarih atmadık. 5 gün içinde ödeyeceğimi söyledim. Günü gelmeden motoru çok ses çıkarmaya başladı ve yandı sanırım. Şimdi her açışımda hata veriyor kapanıyor makine. Ne yapmalıyım faturası var ne tarihte aldığım belli. Yardımlarınızı bekliyorum.
Re: arkadaşlar şöle bi sorun var ben bir dondurma makinesi aldım 4.500 tl ye 2.000 peşin verdim 2.500 e de senet yaptık
Öncelikle başlığınızı kısaltınız. Örneğin " Arızalanan dondurma makinası" olabilir.
Fatura tarihinden bu yana 30 günü geçmediyse iade veya değiştirme hakkına sahipsiniz. Bu isteğinizi satıcıya noter aracılığıyla ya da iadeli taahhütlü mektupla bildiriniz.
Re: Senet doldururken dikkat edilecek unsurlar
Cevap verip kızdırmak istemezdim ama inşaallah sözleşme yapıp öyle senet almışsınızdır.
Toplam 1 dosya bulunuyor
Dondurma makinası kiraladım 2aylık peşin aldım aslında 3 aylık almam gerekiyordu indirim de yaptım aylık 900 tl idi 800
Dondurma makinası kiraladım 2aylık peşin aldım aslında 3 aylık almam gerekiyordu indirim de yaptım aylık 900tl idi 800tl ye indirdim şimdi adamın 1 ayı doldu ve bana makinayla iş yapamadığını sölüyor benden 1 aylık kirayı geri verip makinayı gerialmamı sölüyor parayı getirmessem makinayı geri alamıcakmışım ne yapmalıyım ? sözleşmeyi ekledim.. kefilin imzası yok farkedermi?