Arkadaşlar öncelikle mubarek üç aylarımız hayırlara vesile olsun.sorum şu olacaktı.
benim eşimin açtığı dava yaklaşık 15 ay önce yerel mahkemece davacı taraf kusurlu bulunup istekleri kabul edilmeyerek reddedilmişti.Karşı taraf bu kararı temyize yolladı ve temyiz sonucu yerel mahkemenin kararı BOZMA olarak sonuçlandı.
Avukatım ne yapılacağı konusunda hem kararsız hemde topu bana atmaya çalışıyor.İki ihtimal var dedi.
Ya kararı geri yollarız(nafaka devam eder ve karar açıklanması zaman alır), yada 15 gün içinde karara itiraz etmeyiz ve dava açarız dedi.
Arkadaşlar hikayem kısaca bu sizce ne yapmalıyım?yerel mahkeme tarafından kusur evliliğin devamını sağlamaya çalışan bende değil karşıda, temyiz kararında kusur eşini aramayıp evliliğin devamını sağlamayan bende imiş.Yani iki kararda malum tezatlık oluyor.ne yapayı ben şimdi.çok bunalmış,çaresizim.mahkeme açsak nekadar sürer. Lütfen yardımınızı esirgemeyin.
Elbetteki kusur ikitaraftada var, hata iki taraftada var. benim amacım her şeyi karşıya yıkmak değil en az zararla kurtulmak bu durumdan.İkimizinde hayata yaşamı alt üst oldu.